«ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ! ΞΥΝΟΜΟΥΝ»: Στη φυλακή ο συνταξιούχος που φέρεται να αυνανιζόταν στην πλατεία Ελευθερίας

620

Η απόφαση που εξέδωσε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου προκάλεσε αίσθηση και αναμφίβολα στέλνει ηχηρό μήνυμα παραδειγματισμού σε όσους επιχειρούν να βλάψουν μικρά παιδιά και ανήλικους γενικότερα  για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορμές.

Το δικαστήριο έστειλε στη φυλακή Ηρακλειώτη συνταξιούχο, ο οποίος κατηγορείται ότι άρχισε να αυνανίζεται με τρόπο μπροστά σε μία παρέα κοριτσιών που κάθονταν σε παγκάκι της πλατείας Ελευθερίας, πρωινές ώρες.

Στον συνταξιούχο επιβλήθηκε κατά συγχώνευση συνολική ποινή φυλάκισης 45 μηνών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο 70χρονος κατηγορείται ότι οι απρεπείς χειρονομίες του ήταν κεκαλυμμένες, κοιτώντας ωστόσο επίμονα από κοντινή απόσταση τα κορίτσια, τα οποία αντιλαμβανόμενα ότι κάτι δεν πάει καλά, άλλαξαν θέση προκειμένου  να απομακρυνθούν από τον περίεργο ξένο.

Όμως εκείνος τις ακολούθησε και συνέχισε να τις κοιτά επίμονα, έχοντας πάντα το χέρι του στο εσωτερικό της βερμούδας που φορούσε. Η επιμονή του και οι κινήσεις του χεριού τρομοκράτησαν τις ανήλικες που τελικά κάλεσαν στο «100».

Σε βάρος του συνταξιούχου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και απειλή  κατά συρροή διά την επίμονη παρακολούθηση.

Χθες κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου χωρίς συνήγορο υπεράσπισης.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν γονείς των κοριτσιών που μετέφεραν όσα τους είχαν περιγράψει τα παιδιά τους, καθώς και μία ενήλικη φίλη τους που ήταν στην παρέα τους και ως μεγαλύτερη ενήργησε πιο ψύχραιμα.

Κατέθεσε επίσης ένας από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο συμβάν. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι στο τσαντάκι που κρατούσε ο συνταξιούχος βρέθηκε ένα στικάκι με ερωτικό περιεχόμενο, ένα ερωτικό βοήθημα και μία λιπαντική ουσία.

«Παρανόηση ήταν.

Ξυνόμουν, δεν κάνω τέτοια πράγματα»

Ο 70χρονος ορκίστηκε στο δικαστήριο ότι τα κορίτσια παρανόησαν την κίνησή του. «Ξυνόμουν» είπε. Ισχυρίστηκε ότι είχε κατέβει να γράψει φάρμακα της συμβίας του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επειδή έκανε χιλιόμετρα, αποφάσισε να ξαποστάσει σε ένα παγκάκι και κάθισε στο συγκεκριμένο σημείο επειδή «πιάνει» το ίντερνετ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανα αυτό. Παρεξήγηση ήταν. Το ερωτικό θέμα το έχουμε ξεχάσει και εγώ και η γυναίκα μου με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

Για το ερωτικό βοήθημα που βρέθηκε, ισχυρίστηκε ότι το βρήκε σε κάδο απορριμμάτων και το πήρε για να το κρεμάσει ως διακοσμητικό.

Δεν γνώριζε τι είναι. Όσο για τη λιπαντική ουσία που βρέθηκε στην κατοχή του, ισχυρίστηκε ότι τη χρησιμοποιεί στο μασάζ στα πόδια της συντρόφου του καθώς είναι αποτελεσματική.

Ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε  σαν άκουσε ότι δεν θα επιστρέψει στο σπίτι του αλλά θα οδηγηθεί στη φυλακή.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει