Σταθερή αξία για την TUI η Κρήτη

411

Πρώτος προορισμός για την ΤUI αυτό το καλοκαίρι, ειδικά στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, είναι η Ελλάδα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής στην Ελλάδα της TUI Destination Experiences κ.Γιώργος Δήμας στο FVW workshop που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Οι μεγάλοι παραδοσιακοί προορισμοί, όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, είναι οι πρώτοι στις κρατήσεις της TUI, με την Πελοπόννησο να ακολουθεί. Αρκετά ξενοδοχεία, από όσα έχουν ανοίξει φέτος, έχουν κρατήσεις και για τον Οκτώβριο.

Η επικεφαλής προορισμών Ελλάδας Κύπρου του FTI Group κυρία Halina Strzyzewska ανέφερε ότι η Ελλάδα και η Κύπρος είναι οι μόνοι προορισμοί που έχουν ζήτηση αυτήν την εποχή, με τις κρατήσεις να αυξάνονται από εβδομάδα σε εβδομάδα και εάν αυτό συνεχισθεί οι κρατήσεις αυτής της περιόδου θα είναι υψηλότερες από πέρυσι.

Η ίδια τόνισε ότι η ζήτηση για τα μικρά νησιά είναι περιορισμένη,λόγω της έλλειψης αεροπορικών συνδέσεων και πολλών κλειστών ξενοδοχείων.

Στο FVW Workshop μετέχουν εκπρόσωποι από 40 κορυφαίους τουρ οπερέιτορ και πράκτορες της Γερμανίας. Η εκδήλωση αυτή, που διοργανώνεται από την FVW Median, μια από τις σημαντικότερες εκδοτικές εταιρείες της Γερμανίας για τον Τουρισμό, πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό τουριστικό προορισμό της χώρας μας.

Στόχος είναι η γνωριμία των Γερμανών διακινητών τουρισμού με τους προορισμούς και η προβολή τους στη γερμανική αγορά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει