Πρόγραμμα βοήθειας στον Δήμο Μαλεβιζίου

178

Στην υλοποίηση του προγράμματος έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης συμμετέχει ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο οποίος και συνεργάζεται με το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μπορούμε Saving Food – Saving Lives».

Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη ατόμων και οικογενειών, που έχουν πληγεί από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, καθώς και των συνανθρώπων μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και ωφελούνται από την Κοινωνική υπηρεσία.

Το κοινωνικό πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια – Covid-19» αφορά στην προσφορά διατακτικών προς δικαιούχους για την αγορά τροφίμων πρώτης ανάγκης στα σούπερ μάρκετ που θα οριστούν. Οι δικαιούχοι θα επιλεγούν βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων.

Βάσει της πληθυσμιακής κατάταξης, ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει επιλεχθεί να λάβει 6 διατακτικές το μήνα, συνολικά 24 διατακτικές έως το τέλος του έτους 2020.

Αναλυτικότερα για τους μήνες Σεπτέμβριο έως και Δεκέμβριο 2020, θα διανεμηθούν έξι διατακτικές κάθε μήνα για ισάριθμους ωφελούμενους, οι οποίοι επιτρέπεται να λάβουν από την Κοινωνική Υπηρεσία Μαλεβιζίου μόνο μία διατακτική έκαστος στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος.

Ωφελούμενοι δεν δύναται να είναι δικαιούχοι ΚΕΑ, ΤΕΒΑ και Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις με τα παρακάτω δικαιολογητικά  και κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, στον Δήμο Μαλεβιζίου από 18.09.2020 έως και 28.09.2020.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει