ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Στην πρώτη ομάδα Λάρου και Βαξεβάνη

134

Στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, προωθήθηκαν οι Μελίνα Λάρου και Θάλεια Βαξεβάνη, οι οποίες την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν στις Νέες Εργοτέλη.

Η Λάρου είναι γεννημένη στις 4 Απριλίου 2006 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος ενώ η Βαξεβάνη γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2004 και είναι στόπερ.

Οι δύο παίκτριες προέρχονται από την Ακαδημία του Εργοτέλη και μετά την μεταπήδησή τους στις Νέες, κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους με την προώθησή τους στην ομάδα Γυναικών η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο, επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

«Όπως συμβαίνει χρόνια τώρα, ο Εργοτέλης πιστός στο δόγμα και τη φιλοσοφία του, αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεκινούν και κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στο Μαρτινέγκο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προοδεύσουν στο χώρο του αθλητισμού», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΓΣ Εργοτέλης.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας της Γιάννας Δούκα, αύριο θα δοθεί ακόμα ένα φιλικό εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Οι γυναίκες του ΟΦΗ βρίσκονται για άλλη μια φορά σε αναζήτηση νέου προπονητή καθώς ούτε ο Χριστόφορος Ανδριαδάκης στέριωσε στον πάγκο τους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει