ΤΟΠΙΚΟ

91

Α1

Στην προώθηση δύο τερματοφυλάκων από τις Ακαδημίες του, προχώρησε ο Ανθεστίωνας. Οι Πέτρος Δαμιανάκης (γεννηθείς 2004) και Γιάννης Χουλάκης (γεννηθείς 2002) βρίσκονται στις επιλογές του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη για τη σεζόν. «Αμφότεροι, οι δύο νεαροί τερματοφύλακες δουλεύουν σκληρά και ο χρόνος κυλά υπέρ τους. Γιάννη και Πέτρο, ευχόμαστε να έχετε μια καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Θραψανού.

Α2

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης θητείας στον πάγκο της ομάδας, ο Γιάννης Σακαβέλης αναλαμβάνει ρόλο τεχνικού συμβούλου στον Γιούχτα 2010. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ανωγειανάκη ενώ νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι Λευτέρης Λουλάκης και Ραφαήλ Κανταρτζής. «Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Γιούχτα 2010.

Την αντίδραση της διοίκησης του ΕΓΟΗ, προκάλεσε η απόφαση της ΕΠΣΗ για τον τρόπο με τον οποίο χωρίστηκαν οι ομάδες στους δύο ομίλους της Α2 κατηγορίας. Στην ανακοίνωσή του το ιστορικό σωματείο, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εκφράζουμε την έντονη δυσφορία μας και διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν έγινε καταρτισμός των δύο Ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια αλλά μαζέψατε στον 1ο Όμιλο όλες τις ομάδες του Ηρακλείου και στέλνετε τον ΕΓΟΗ. και τον ΠΑΟ Δειλινών να αγωνίζονται με τις ομάδες Μεσσαράς και με την ομάδα των Ανωγείων. Αυτό ξεφεύγει από τα όσα είχαν συζητηθεί στη σύσκεψη και τη μεταγενέστερη πρόταση του ΕΓΟΗ».

Με τη φανέλα των Δειλινών θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, ο Γιάννης Μπακαλάκης. Ο 28χρονος αμυντικός, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Δία ενώ παλαιότερα είχε ξαναπεράσει από τα Δειλινά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει