Τέλος εποχής για τον Πλατανιά

ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ SL2 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟΠΙΚΟ - Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

156

Το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε για τον Πλατανιά και η ομάδων των Χανιών οδεύει οριστικά πια στα τοπικά πρωταθλήματα. Στην SL2 περίμεναν έως και χθες  την καταβολή των χρημάτων για το παράβολο καθώς υπήρχε η περίπτωση να έχει γίνει κατάθεση μέσω εμβάσματος.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες που δρομολογήθηκαν από την τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης ο Πλατανιάς είναι εκτός πρωταθλήματος. Τη θέση του θα πάρει ο Διαγόρας με βάση την προκήρυξη.

Το αδιέξοδο για τον Πλατανιά που σήμανε και το τέλος εποχής φάνηκε από την Τετάρτη. Στην τηλεδιάσκεψη κανείς δεν εμφανίστηκε ώστε να τον εκπροσωπήσει, ενώ δεν ζητήθηκε από κανέναν παράταση για τη δήλωση συμμετοχής στην SL2.

Κάποιοι περίμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή, χθες δηλαδή, μήπως εμφανιστεί η καταβολή του παράβολου από άλλη τράπεζα, κάτι που δεν έγινε. Είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο το θέμα και κλείνει έτσι το κεφάλαιο Πλατανιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως εάν από εδώ και στο εξής κάποια ΠΑΕ δηλώσει αδυναμία συμμετοχής, τότε η θέση θα καλυφθεί από ομάδα της FL.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει