Σίμος: «Υπάρχει στενοχώρια, θέλαμε να προχωρήσουμε». «Πάμε για επιθετικό, αριστερό μπάκ και εξτρέμ»

128

Ο Γιώργος Σίμος δεν έκρυψε την στενοχώρια του για το αποτέλεσμα τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει στενοχώρια, θέλαμε να προχωρήσουμε και παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο σε παιχνίδι με υψηλό τέμπο.

Οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, εμείς δεν κάναμε γκολ την φάση εν αντιθέσει με τον Απόλλωνα που το πέτυχε. Περήφανος που μετά από 20 χρόνια δώσαμε αυτόν τον αγώνα αλλά στενοχωρημένος γιατί γνωρίζαμε πόσο θέλαμε την πρόκριση.

Ο Απόλλωνας είχε την εμπειρία να διαχειριστεί το ματς. Για την εποχή αυτό το τέμπο ήταν αρκετά δύσκολο, ο Απόλλωνας ήταν πιο έτοιμος και αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν πιστεύω να περίμενε κανένας ότι θα μπούμε και θα κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι.

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια. Ξέρουμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε και θα το κάνουμε και φέτος. Κινούμαστε για επιθετικό, αριστερό μπακ, εξτρέμ και αν βρεθεί κάτι στα χαφ θα κινηθούμε και για εκεί».

Ο Σωφρόνης Αυγουστής από την πλευρά του είπε:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για αυτή τη σημαντική πρόκριση σε αυτή την δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια σε όλες τις κυπριακές ομάδες που προκρίθηκαν γιατί το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Οι παίκτες εφάρμοσαν κατά γράμμα την τακτική μας. Είμαι προπονητής που αλλάζω πράγματα, που παίρνω ρίσκα. Αποφασίσαμε να πιέσουμε με τρίτο επιθετικό ψηλά και μας βγήκε. Ξέραμε ότι είναι δύσκολη έδρα.

Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ. Κρατάμε την σημαντική πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Στον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ” βρέθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Μιχάλης Μπούσης. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ αγκάλιασε όλους τους παίκτες της ομάδας παρηγορώντας τους για την ήττα – αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει