ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ: Σύσσωμη η οικογένεια Μπούση στο γήπεδο

133

Σύσσωμη η οικογένεια του μεγαλομετόχου του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» για την ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας μετά από 20 χρόνια.

Εκτός από τα παιδιά του, τον μεγάλο αγώνα είδαν από κοντά, τόσο ο πατέρας του Δημήτρης, όσο και ο αδερφός του Γιώργος, ενδεικτικό στοιχείο αναμφίβολα των δεσμών που έχουν αναπτύξει με το ηρακλειώτικο συγκρότημα.

Πριν από τον αγώνα, ο Μιχάλης Μπούσης μέσω Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο και την ομάδα για το σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στους Κύπριους. «Σήμερα παίζουμε για τις οικογένειές μας, τους οπαδούς μας και για όλους τους άλλους» ήταν η αναφορά του προέδρου του ΟΦΗ.

 

Ο περιφερειάρχης Κρήτης και ο δήμαρχος Ηρακλείου βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»Ο περιφερειάρχης Κρήτης και ο δήμαρχος Ηρακλείου βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Ο Σταύρος Αρναουτάκης και ο Βασίλης Λαμπρινός παρακολούθησαν με ιδιαίτερη αγωνία το ματς, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη.

Ξαναβρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” (φωτο) ο μασέρ του ΟΦΗ Λεωνίδας Σακούτης με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Απόλλωνα Κυριάκο Κακαβελάκη και τον ηρακλειώτη φυσιοθεραπευτή της κυπριακής ομάδας Κώστα Παππά.Ξαναβρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” (φωτο) ο μασέρ του ΟΦΗ Λεωνίδας Σακούτης με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Απόλλωνα Κυριάκο Κακαβελάκη και τον ηρακλειώτη φυσιοθεραπευτή της κυπριακής ομάδας Κώστα Παππά.

μέτρα ασφαλείας απο όσους παρακολούθησαν το ματς στο γήπεδο του ΟΦΗ

Τηρήθηκαν στο ακέραιο τα μέτρα ασφαλείας απο όσους παρακολούθησαν το ματς στο γήπεδο του ΟΦΗ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει