ΜΑΣΚΕΣ: Νέο επεισόδιο σε δημοτικό σχολείο

256

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο επεισόδιο που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της πόλης με πρωταγωνιστή γονέα ο οποίος μετά από σύντομο λεκτικό επεισόδιο με τη διευθύντρια  δημοτικού σχολείου της αφαίρεσε τη μάσκα.

Παρά το κύμα της αντίδρασης που προκάλεσε το περιστατικό, η διευθύντρια του σχολείου θέλησε χθες να χαμηλώσει τους τόνους σημειώνοντας με νόημα ότι έχουμε πολύ πιο δύσκολα θέματα να διαχειριστούμε.

Όπως προκύπτει, ο γονέας θέλησε να μπει μέσα στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα και όταν του έγινε υπόδειξη ότι δεν μπορεί να κινείται στο χώρο με ακάλυπτο το πρόσωπο του, ζήτησε να δει τη διευθύντρια. Μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και της ζήτησε εξηγήσεις γιατί φοράει μάσκα για να εισπράξει την απάντηση ότι εκείνος θα πρέπει να απαντήσει γιατί δεν καλύπτεται.

Ο γονέας αφαίρεσε τη μάσκα από το πρόσωπο της διευθύντριας αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τη συμπεριφορά του.

Η πλευρά της διευθύντριας παρά το σοκ που υπέστη έδειξε ότι δεν έχει καμία διάθεση να δώσει συνέχεια, σχολιάζοντας με νόημα ότι βαδίζουμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονική συγκυρία με σύνθετα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει