ΚΟΗ ΚΑΙ ΩΡΙΩΝΑΣ: Θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ

138

Στο Πανελλήνιο πρωταάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης ανοικτής κατηγορί́ας (OPEN) που ξεκίνησε χθες στο OAKA με τη συμμετοχή 169 αθλητριών, συμμετέχουν ο ΚΟΗ και ο Ωρίωνας.

Τα δύο σωματεία του Ηρακλείου, φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν καλές εμφανίσεις, παρουσιάζοντας στην πισίνα τα ταλαντούχα κορίτσια τους.

Μετά από μια προετοιμασί́α με πολλά́ προβλή́ματα λό́γω της πανδημίας, ο ΚΟΗ δίνει το παρών στο Εθνικό́ πρωτά́θλημα με δέκα αθλήτριες. Για τις εννέα, αυτή́ η εμφάνισή́ τους είναι και η παρθενική́ σε πρωτά́θλημα OPEN καθώς μόνο η Ειρήνη Κάββαλου έχει ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν.

Οι αθλήτριες του που συμμετέ́χουν στους αγώνες είναι οι εξής: Εύ́α Βαρδιά́μπαση, Μαριλίτα Βαγκέ, Μαρίνα Βαγκέ, Ειρή́νη Κάββάλου, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια Λαμπάκη, Λουκί́α Παπαδά́κη, Ελένη Ρουβάκη, Μελίνα Σκευάκη, Ελέ́νη Φουντουλά́κη.

 

Τα κορίτσια του Ωρίωνα που θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης
Τα κορίτσια του Ωρίωνα που θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Και οι δέ́κα θα λά́βουν μέ́ρος στα αγωνίσματα του κό́μπο και του ελεύθερου ομαδικού́. Επιπλέ́ον, η Μαρίνα Βαγκέ με την Ελένη Ρουβάκη και αναπληρωματικηή την Μελίνα Σκευά́κη, θα συμμετάσχουν στο ελεύθερο ντουέτο ενώ́ με παρό́μοια σύνθεση (Βαγκέ με Σκευάκη και αναπληρωματική τη Ρουβά́κη) θα συμμετά́σχουν στο τεχνικό́ ντουέτο.

Τις αθλήτριες συνοδεύουν οι προπονήτριές τους Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη και το Δ.Σ του ΚΟΗ τους εύχεται καλή επιτυχία.  Από την πλευρά του ο Ωρίωνας, συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τις εξής αθλήτριες: Εύα Αλεξάκη, Κρύστη Γιαλαμά, Ματίνα Κανάκη, Κάλλια Κατσαπρακάκη, Εύη Κεφαλούκου, Ειρήνη Κοπανιστού, Ειρήνη Λαμπράκη, Ροδόλφα Οικονομάκη, Κάλλη Παπαστεφανάκη, Δέσποινα Ταμπακάκη, Γλυκερία Ταραζά

Ελαφρύνσεις απ’ την ΚΟΕ

Η ΚΟΕ, υλοποιώντας την από 27 Απριλίου 2020 απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, που επικυρώθηκε στις 8 Μαϊου 2020 από το Δ.Σ, για συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των σωματείων – μελών της, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και συνεκτιμώντας το γεγονός ότι η πανδημία είναι σε εξέλιξη με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις στα σωματεία – μέλη της, με νέα απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, αποφάσισε:

1)Έως το τέλος του 2020, τα Σωματεία – μέλη της, να μην καταβάλουν κανένα παράβολο συμμετοχής σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, όλων των αθλημάτων της Ομοσπονδίας

2)Τα παράβολα ανανεώσεων, εγγραφών και μετεγγραφών αθλητών / τριών, να μειωθούν κατά 50% από τα μέχρι τώρα ισχύοντα, εκτός των περιπτώσεων που αφορούν μη Έλληνες, Κύπριους και ομογενείς αθλητές / τριες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει