ΤΟΠΙΚΟ

83

Α1

Μία ακόμα απώλεια μετράει ο ΠΑΟ Κρουσώνα μετά την επιθυμία που εκδήλωσε ο Δημήτρης Κοζορώνης να αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Ο ΠΑΟΚ καθώς και η κοινωνία του Κρουσώνα, τον ευχαριστούν για την προσφορά του όλο αυτό το διάστημα που ήταν κοντά μας και του εύχονται από καρδιάς, καλή σταδιοδρομία τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Μαλεβιζίου.

Στη Νεάπολη θα μετακομίσει το ερχόμενο Σάββατο ο Ανθεστίωνας για να δώσει φιλικό με την τοπική ομάδα, «σπάζοντας» έτσι την αγωνιστική απραξία που έχει επιβάλει το lockdown στο Ηράκλειο.

Παρελθόν πριν ουσιαστικά γίνει παρόν αποτελεί για την Τριτωνία, αποτελεί ο Γιάννης Κενδριστάκης. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που προέρχεται από τον ΠΟΑ, είχε συμφωνήσει πρόσφατα με την ομάδα του Αστριτσίου αλλά τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει και αναζητά νέα «στέγη».

Γ’

Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Ροδιά που απέκτησε τον επιθετικό Χάρη Πολιτάκη και τον αριστερό μπακ Δημήτρη Μαραυγάκη από το Άλογο Μαλεβιζίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει