Το τίμημα…

187

Η κατάσταση καθημερινά ξεφεύγει.

Πού θα πάει αυτή η ξέφρενη πορεία είναι απορίας άξιο, να δούμε τελικά πως θα εξελιχθεί. Επικρατεί ομιχλώδες τοπίο, αλλά η επιδείνωση του καιρού είναι αισθητή αλλά και ορατή, είναι θέμα χρόνου πότε θα ξεσπάσει η καταιγίδα που θα παρασύρει ό,τι βρει στο πέρασμα της..

Παραβιάσεις συνεχώς από τους Τούρκους που προκαλούν και ζητούν ούτε λίγο ούτε πολύ, κάποια από τα νησιά της Ελλάδας με το έτσι θέλω, αλλά και με τις ευλογίες κάποιων εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση  που μας κάνουν και τους φίλους…

Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι  ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ τελικά, όπως και ο τίτλος των ανησυχιών μου αυτών αλλά δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι για ακόμη μία φορά το ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ και βρεθούμε για μια ακόμα φορά προ εκπλήξεων, κάτι το οποίο εύχομαι να μην συμβεί.

…Η καταιγίδα της παγκοσμιοποίησης έχει ριζώσει βαθειά τα πλοκάμια της και πλέον διαχειρίζεται τους πάντες και τα πάντα  με τόση ευκολία  και επαγγελματισμό που όλα γύρω μας φαίνονται λογικά και φυσιολογικά…

Οι μεγάλοι ΣΩΤΗΡΕΣ διεθνώς θέλουν να μας σώσουν από τον θάνατο  και από την κακουχία, σε συνεννόηση με τους μαϊντανούς πολιτικούς σωτήρες της κάθε χώρας  ξεχωριστά, που τους δίνουν εντολές και αυτοί εκτελούν πιστά, είναι βλέπεις οι σωτήρες μας θέλουν να μας σώσουν. Μου θυμίζει τον λύκο που προσέχει τα πρόβατα, τα ταϊζει πολύ σανό να παχύνουν και όταν πεινάσει ,δεν του μένει παρά να επιλέξει ποιο θα φάει…

Ο κόσμος είναι τόσο μπερδεμένος  που δεν ξέρει κυριολεκτικά τι του γίνεται.

Η πατρίδα μας κινδυνεύει από τις γειτονικές μας χώρες αλλά και από κάποιους προδότες πολιτικούς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που έχουν πάρει δημόσια θέση κατά της ΕΛΛΑΔΑΣ.. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Αλλά είπαμε ευτυχώς που έχουμε και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα τους ευεργέτες μας τα κανάλια τα καλά μας ΜΜΕ ,που μας ενημερώνουν τόσο αντικειμενικά και πάντα με το αζημίωτο,  το μόνο που πήραν κάποια εκατομμύρια ευρώ έτσι για να κινηθούν να βγάλουν τα έξοδα τους.

Ας γελάσω έτσι και αλλιώς εμείς δημοκρατία έχουμε υπάρχει ελευθερία  έκφρασης…

Είναι ειρωνεία της τύχης για κάποιους ανθρώπους να ζουν με παραισθήσεις και εικασίες.   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουν και να το καταλάβουν…

Πρέπει να υπάρξει ομοψυχία από όλους μας, μαζί όμως, μόνο  έτσι μπορούμε να τα καταφέρουμε, να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια  χωρίς κλαψουρίσματα.

ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε τα σύνορα  της πατρίδας μας από τους επίδοξους γείτονες και αν χρειαστεί να θυσιάσουμε την ζωή μας για αυτήν, όπως την θυσίασαν και οι πρόγονοι μας για να ζούμε εμείς ελεύθεροι .Επιβάλλεται να παλαίψουμε για την πατρίδα μας, για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Όσον αφορά κάποιους δοσίλογους προδότες, πολιτικούς και αξιωματούχους θα τους υπενθυμίσω ότι ακόμα και οι Γερμανοί στην κατοχή τους σκότωναν αφότου έκαναν την δουλειά τους ,δεν τους είχαν εμπιστοσύνη.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και γράφει με ανεξίτηλο μελάνι, όλα θα βγουν στην φόρα ,θα πέσουν οι μάσκες, αρκεί να ξυπνήσει ο κόσμος και να καταλάβει τι παιγνίδι παίζεται πίσω από την πλάτη του. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ… ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ..

Και κλείνοντας θα αναφερθώ στην αρχαία Σπάρτη που όποιος στρατιώτης σκοτωνόταν κατά την ώρα της μάχης ,η πολιτεία του απέδιδε τιμές ήρωα ,σε περίπτωση όμως που κάποιος στρατιώτης οπισθοχωρούσε δολίως και έριχνε την ασπίδα του κάτω ήταν δηλαδή ριξάσπις, του επιβαλλόταν η ποινή του θανάτου με παραδειγματισμό. Όλα είναι θέμα επιλογών ,είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο της πατρίδας .

Πιστέψτε με αξίζει.

 

email: [email protected]

Facebook  Ηlias Palierakis

instagram hliaspalierakhs

Προσωπικό Ιστολόγιο  Ηλίας. Σ.Παλιεράκης

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει