ΜΕ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α1 ΒΟΛΕΪ: Κράτησε τον αρχηγό του ΟΦΗ

75

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΟΦΗ και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «Π».

O 31χρονος ηρακλειώτης αριστερόχειρας ακραίος (1.88), αρχηγός της ομάδας, στην πρώτη της χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, ενεργοποιεί μετά από συμφωνία με τη διοίκηση, τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου που υπέγραψε πέρσι.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα του τόπου μου, για αυτό και επέστρεψα στο νησί. Η Κρήτη πρέπει να έχει μια ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ και ο ΟΦΗ μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο.

Πιστεύω ότι φέτος θα είναι πιο βατά κάποια πράγματα για μας, πιο γνώριμα, μετά την εμπειρία της πρώτης χρονιάς στην κατηγορία.

Θα είναι για όλους βέβαια μια περίεργη χρονιά, λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Περιμένουμε να ξεκινήσουμε, να ξαναμπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε», τόνισε ο έμπειρος παίκτης και αναφέρθηκε στον νέο προπονητή του ΟΦΗ, Άκη Φλαούνα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ΑΕΚ και μαζί κατέκτησαν το Λιγκ Καπ, πριν από μερικά χρόνια :«Είναι ένας προπονητής με πολύ όρεξη και διάθεση να δουλέψει.

Πρέπει να δώσουμε όλοι μας το 100% και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Εντωμεταξύ, η κλήρωση της Α1 Βόλεϊ ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει