ΟΦΗ απόψε είναι η βραδιά σου

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ»- «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ» ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ

210

Είκοσι χρόνια ήταν πολλά για τον ΟΦΗ. Απόψε στις 20:00 η κρητική ομάδα δίνει το  πρώτο  ευρωπαικό ραντεβού μετά το 2000 αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο του Β’ Προκριματικού Γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Χωρίς την παρουσία του κόσμου αλλά με τον ενθουσιασμό της μεγάλης επιστροφής ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κυπριακής ομάδας που φαντάζει, λόγω εμπειρίας, το φαβορί.

Ο Γιώργος Σίμος εξέφρασε χθες την άποψη ότι ο ΟΦΗ είναι έτοιμος και ότι ο σημερινός αγώνας δεν έχει σχέση με αυτόν της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό παράλληλα με την αισιοδοξία του για την πρόκριση.

«Αυτή η επιστροφή μας γεμίζει με πολλά συναισθήματα, τιμή, περηφάνια και ενθουσιασμό. Είναι ωραίο που έχουμε αυτήν την ευκαιρία μετά την πρώτη αγωνιστική υπέρβαση και αύριο(σήμερα) έχουμε ευκαιρία να έχουμε ακόμα μια.

το  πρώτο  ευρωπαικό ραντεβού μετά το 2000 δίνει ο ΟΦΗ αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Η ομάδα μας είχε μια μέτρια εμφάνιση με τον Παναιτωλικό. Έχουμε αναλύσει ήδη το παιχνίδι, κρατάμε τα θετικά και το αυριανό(σημερινό) ματς δεν θα έχει καμία σχέση».

Για τον αντίπαλο σχολίασε ότι  «Έχει κατακτήσει τίτλους, έχει παίξει τέσσερις φορές σε ομίλους,  έχει περισσότερα ματς από εμάς. Όμως με σεβασμό απέναντι του, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ακόμα μια υπέρβαση. Γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά τους και τα αδύνατα σημεία τους και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη που θα σημαίνει πολλά για τον ΟΦΗ».

Αναφερόμενος στην απουσία του κόσμου τόνισε πως  «Το πόσο μεγάλη είναι η κάθε ομάδα, φαίνεται με τη δυναμική του κόσμου. Μας έχει λείψει πάρα πολύ. Σε αυτήν την έδρα, σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουμε μόνο 1 ήττα».

Ο Σίμος στάθηκε στο ότι  οι δύο ομάδες ξέρουν πολύ καλά η μία την άλλη.  «Γνωριζόμαστε μεταξύ μας πολύ καλά και η κλήρωση τα έφερε έτσι που δύο ελληνικές ομάδες θα παίξουν αντίπαλες. Μακάρι να μπορούσαν να περάσουν και οι δύο».

Για το αν υπολογίζει  τον Σολίς. «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση τα εργομετρικά του ήταν πολύ καλά, θα είναι σίγουρα μαζί μας»

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Η ομάδα που θα είναι συγκεντρωμένη περισσότερο  θα έχει προβάδισμα. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ επιθετικογενής ομάδα. Εμείς έχουμε τις δικές μας ικανότητες και τα ψυχικά χαρακτηριστικά για να κάνουμε μια νίκη. Στόχος είναι περάσουμε στην επόμενη φάση».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει