Στον «αφρό του Λιβυκού» τα μέλη του Πεζοπορικού Ομίλου Ηρακλείου

1,099

Στον «αφρό του Λιβυκού» θα πεζοπορήσουν τα μέλη του Πεζοπορικού Ομίλου Ηρακλείου αυτή την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου.

Η  διαδρομή  διασχίζει  παραλίες μαγικές από τον Άγιο Παύλο έως το φοινικόδασος της  Πρέβελη που εκβάλει ο ποταμός Κουρταλιώτης: Μέσα και Έξω Τριόπετρα, Ακουμιανή Γιαλιά, Λίγκρες, Κεραμιανό Αμούδι, Αγία Φωτεινή.

‘’Στην παραλία της Πρέβελης  θα δοθεί ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το ποτάμι και το φοινικόδασος. Στη συνέχεια θα ανεβούμε στο parking για να πάρουμε το λεωφορείο για Ηράκλειο.’’τονίζουν οι διοργανωτές.

Ώρες πορείας 6

Επικεφαλής: Ελένη Πουλλά

Αναχώρηση στις 8πμ από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας

Θα κρατηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας. Απαιτούνται:

  1. Μάσκα καθόλη την διάρκεια της παραμονής μέσα στο λεωφορείο
  2. Γάντια
  3. Ατομικό αντισηπτικό

Σημ. Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή, 10μμ. Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 και στο www.pezoporikos.gr   (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaX7ZAWwBJ7hUtF67meG5ui0tH1RxDZlp7aC6FX15hFbl3sA/viewform)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει