ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»: Θεοδωράκης, Τσατσάκης και Κοκολάκη οι νικητές

147

Ολοκληρώθηκαν μετά από δύο Σαββατοκύριακα γεμάτα τένις και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, οι αγώνες του Παγκρήτιου τουρνουά Βετεράνων στις εγκαταστάσεις του «Ηράκλειο», με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου- ΔΟΠΑΦΜΑΗ, του Συλλόγου Βετεράνων Κρήτης και του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α.

Έλαβαν μέρος συνολικά 65 άνδρες και γυναίκες σε τρεις κατηγορίες (Ανδρών 35+, Ανδρών 45+, Γυναικών 30+) Στην κατηγορία Ανδρών 35+, νικητής ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης που στον τελικό, επικράτησε του Τόμας Γιαβόρ με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Μανόλης Φανουράκης και Δημήτρης Σχοινοπλοκάκης.

Στην κατηγορία Ανδρών 45+, νικητής αναδείχθηκε ο Άρης Τσατσάκης που κέρδισε στον τελικό τον Μιχάλη Βασιλάκη με 6-2, 6-3. Τις τρίτες θέσεις κατέλαβαν οι Μιχάλης Δελάκης και Μανόλης Βρανάς.

Τέλος στην κατηγορία Γυναίκες 30+, νικήτρια ήταν η Κατερίνα Κοκολάκη, που επικράτησε με 6-2, 6-2 της Μπισόφσκα στον τελικό. Τις τρίτες θέσεις κατέκτησαν οι Ιρμα Μιχελιδάκη και Γωγώ Πετράκη.

Το Δ.Σ. του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. συγχαίρει όλους του συμμετέχοντες για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις. «Θέρμες ευχαριστίες στην εθελοντική ομάδα και ιδιαίτερα στον Δημήτρη Μπλαβάκη για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση του τουρνουά καθώς επίσης και στους υπευθύνους των αγώνων Μανόλη Κληρονόμο, Γιάννη Βουράκη και Κώστα Μπόγρη.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη στήριξη της διοργάνωσης από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ηρακλείου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, που πάντοτε είναι κοντά στον Όμιλο σε όλες του τις διοργανώσεις», καταλήγει η ανακοίνωση του «Ηράκλειο».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει