Όταν σπέρνονται ριάλιτι… αρμέγει ο Μικρούτσικος

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

314

Κερδίζουν χρόνο δημοσιότητας τον οποίον θα εξαργυρώσουν αργότερα ως ημιδιάσημες περσόνες στα πρωινά και τα μεσημεριανά της τηλεορασης, που τροφοδοτείται με φρέσκο αναλώσιμο κρέας

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά πιο χαμηλά… τρις. Ο λόγος για μερικά από τα προγράμματα που φέτος φιλοξενεί η ελληνική τηλεόραση που κάνουν την παλιά   trash tv να μοιάζει με  παιδική  χαρά. Ο λόγος για τον «Μεγάλο αδελφό» και το ακόμα πιο κατάπτυστο «The Bachelor».

Για να πω την αλήθεια, δεν ήξερα καν ότι το «Big Brother» είχε  ξεκινήσει μέχρι που έγινε ο κακός χαμός με τον Κρητικό και τα όσα απαράδεκτα είπε περί βιασμού.

Νομίζω και πολλοί άλλοι έκατσαν να δουν το σκουπιδο-ριάλιτι μετά  από αυτό, για να παρακολουθήσουν  κάποιους χαράκτηρες επιλγμένους δήθεν με το πρόσχημα της διαφορετικότητας, αλλά στην πραγματικότητα επιλεγμένους για να κάνουν ποικιλοτρόπως  «θόρυβο», κατινιές και άλλα μικροπρεπή προς ευχαρίστηση του φιλοθεάμονος κοινού.

Ο-δυστυχώς Κρητικός- Αντώνης, εκδιώχθηκε, το κανάλι το απέδωσε σε «ανθρώπινο λάθος»  και ο «νεκραναστημένος» Ανδρέας Μικρούτσικος ανέλαβε να «καθαρίσει» το κανάλι που   τον φιλοξενεί, το οποίο παρεμπιπτόντως τρίβει τα χέρια του για το καλό που το βρήκε…

Ο ίδιος  αποκάλυψε πως έκανε πρόταση στον ΣΚΑΪ για συνέντευξη με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη  «Εγώ πρότεινα-είπε αφού έκανε κι ένα πέρασμα από την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου- στον σταθμό σήμερα να ξεκίναγε η εκπομπή έχοντας τον Αντώνη απέναντι και να του κάνω μία συνέντευξη μία ώρα. Και να το διαφημίσουμε, να πούμε δηλαδή ότι ο Αντώνης θα μιλήσει.

Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήμουν καταπέλτης, δεν θα άφηνα τίποτα αναπάντητο. Θα τον ρώταγα αν είναι βιαστής, αν είναι ανόητος, θα ανίχνευα τι είναι, ή αν τη ρύμη του ανόητου λόγου είπε αυτά τα πράγματα. Αυτή ήταν η δική μου πρόταση». Σαν παλιά… καραβάνα που είναι μυρίστηκε αίμα, σεξ και σπέρμα.

Και πριν πριν αλέκτορα φωνήσαι, ο ίδιος παρουσίασε το νέο παίκτη, έναν αγρότη-κτηνοτρόφο, στον οποίο έκανε την εξής ερώτηση: ποια  θέλει να αρμέξει», εννοώντας   τις γυναίκες που συμμετέχουν στο ριάλιτι…

Το άλλο «σκουπίδι» της φετινής σεζόν λεγεται  «TheBachelor». Mια εικοσαριά  νεαρές κοπέλες διεκδικούν και καλά την καρδιά ενός εργένη. Πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα του γυναικείου φύλου.

Γυναίκες που ακίζονται, σπρώχνονται μιλούν με αγένεια   και μαλλιοτραβιούνται,όχι για να κερδίσουν τον άνδρα αλλά και  χρόνο δημοσιότητας τον οποίον θα εξαργυρώσουν αργότερα ως ημιδιάσημες περσόνες  στα πρωινά και τα μεσημεριανά της τηλεόρασης, που τροφοδοτείται με φρέσκο αναλώσιμο κρέας.

Σημειωτέον ότι το «κελεπούρι» για το οποίο σφάζονται είχε διεκδικήσει κι αυτός ξανά ην διασημότητα συμμετέχοντας σε ριάλιτι επιβιώσης…

«Ενισχύει  – όπως γράφει σε άρθρο της η Βασιλική Σουλαδάκη-γελοία στερεότυπα και αντρικές φαντασιώσεις υπεροχής που συνεχίζουν να είναι κυρίαρχα τουλάχιστον στην ελληνική κοινωνία όπου η επιτυχία μιας γυναίκας εξαρτάται ακόμη από την ικανότητά της  να “τυλίξει” τον πολύφερνο γαμπρό και να πάει νυφούλα στην εκκλησία».

Κι ακόμα δεν έχουμε φτάσει πάτο…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει