ΒΟΥΤΕΣ: Τεστ Covid για όλους τους δασκάλους ζητούν οι γονείς

254

Να προβεί όλο το προσωπικό του σχολείου σε τεστ, λόγω του θετικού κρούσματος που σημειώθηκε, ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Βουτών με επιστολή του προς τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τη Διοίκηση 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Με αφορμή το θετικό κρούσμα κοροναϊού σε εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών Ηρακλείου, για το οποίο ενημερωθήκαμε σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί, παρακαλούμε πολύ για τις δικές σας ενέργειες, ώστε να ανασταλεί η λειτουργία του Σχολείου για το απαραίτητο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξεταστεί όλο το προσωπικό που ήρθε σε επαφή με το θετικό κρούσμα. Σας επισημαίνουμε ότι στο σχολείο μας φοιτούν δεκάδες παιδιά εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και γι’ αυτό το λόγο κρίνεται ακόμα πιο αναγκαία η δρομολόγηση των σχετικών εξετάσεων.

Ως γονείς είμαστε αναστατωμένοι και ζητάμε την άμεση κινητοποίησή σας ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του σχολείου τόσο για το προσωπικό όσο και για τους μαθητές».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει