ΤΟΠΙΚΟ

81

Α1

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Στρατήγη ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. «Μετά από μία γεμάτη και επιτυχημένη χρονιά την προηγούμενη σεζόν, δεν θα μπορούσε να λείψει από τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Ανδρέα σου ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και μία γεμάτη με επιτυχίες χρονιά», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Κρουσώνα.

Στην απόκτηση του Κώστα Νοδαράκη προχώρησε ο Ανθεστίων. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί την 6η μεταγραφική προσθήκη της ομάδας του Θραψανού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος είχε συμφωνήσει με τον Μαραθώνα αλλά μετά την αναπροσαρμογή στόχων της ομάδας των Καλεσών, κατέληξε στον Ανθεστίωνα.

Α’

Μία μεταγραφή και μία αποδέσμευση ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του ΟΦΑΜ. Αρχικά έγινε γνωστή η απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Βαγγέλη Κίσσα ο οποίος ξεκίνησε από την Αναγέννηση Σχηματαρίου ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων. Στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ έχει φορέσει τις φανέλες των Ν. Ηροδότου και Δωριέα. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον ακραίο αμυντικό Μανώλη Κτιστάκη για καθαρά προσωπικούς λόγους, όπως επισημάνθηκε. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Μανώλη για την προσφορά του στην ομάδα μας, ο οποίος στα 2,5 χρόνια που αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΟΦΑΜ, αγάπησε και αγαπήθηκε από το σύνολο της οικογένειας μας. Πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας με αποκορύφωμα την κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων», αναφέρει μεταξύ άλλων η διοίκηση του σωματείου.

Στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στη Γαρίπα, προχώρησαν οι Γούβες. Ο λόγος για τον 32χρονο αμυντικό μέσο Νίκο Ζαμπετάκη και τον 29χρονο τερματοφύλακα Ηλία Ροδιτάκη. Οι Γούβες μάλιστα επέστρεψαν στις προπονήσεις (σε γκρουπ) μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω των μέτρων.

Με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Παπαγγελή που ανήκε στην Τύλισο, συμφώνησε ο ΕΓΟΗ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει