ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ: Εντυπωσιακές μάχες με τα κύματα στη Φανερωμένη Σητείας

156

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το GR Wave Festival Faneromeni 2020 στην παραλία της Ανάληψης στον Παπαδιόκαμπο Σητείας. Ένα ιδιαίτερα θεαματικός αγώνας ιστιοσανίδας με συμμετοχές κυρίως από την Κρήτη αλλά και από την Αθήνα.

Στη διοργάνωση του Heraklion Windsurfing Club. του Ν.Ο. Σητείας και του Συλλόγου Εξωτερικών Δραστηριοτήτων – ΖΩΗ που υποστήριξε η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Σητείας, έλαβαν μέρος 20 αθλητές που αγωνίστηκαν με δυνατό άνεμο και κύμα, κυρίως την πρώτη μέρα, ενώ την δεύτερη οι καιρικές συνθήκες ήταν πιο ήπιες.

Συγκεκριμένα υπήρξαν τρεις κατηγορίες: Ανδρών, άνω των 40 ετών (Master) και κάτω των 18 ετών (Youth). Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία, τις καιρικές συνθήκες και την οργάνωση του event, δίνοντας ραντεβού του χρόνου στο ίδιο σημείο.

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ: GR Wave Festival Faneromeni 2020

Οι 3 πρώτοι τις κάθε κατηγορίας, ήταν οι εξής:

Ανδρών

1) Neubauer Lennart

2) Απαλαγάκης Δημήτρης

3) Αγγελάκης Νίκος

Master

1) Τζιώτης Νικηφόρος

2) Αντωνακάκης Κώστας

3) Γαλετάκης Γιώργος

Youth

1) Neubauer Lennart

2) Μαστοράκης Νικήτας

3) Πράσινος Κώστας

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα Κώστας Αντωνακάκης, ευχαριστεί θερμά τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη  Πλακιωτάκη για την υποστήριξη, την Περιφέρεια Κρήτης για τη συνδιοργάνωση, τις Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Λασιθίου και Ηρακλείου και ιδιαίτερα την κ. Στρατάκου για την άριστη συνεργασία, τον Όμιλο Ιστιοσανίδας Ηρακλείου καθώς και τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας για τη συνεργασία, τους χορηγούς καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία της άκρως καλοκαιρινής αυτής αθλητικής διοργάνωσης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει