ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ: Μύρισε… τσίκνα στο πρώτο κουδούνι

345

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή όσφρηση, διότι η δική μου δεν πάει καλά και δεν ξέρω αν οφείλεται στη μάσκα…

ΚΙ ΕΓΩ που περίμενα η πρώτη μέρα στο σχολείο να μυρίζει φρεσκοανοιγμένο βιβλίο και λιβάνι από τον αγιασμό, πλανήθηκα πλάνην οικτρά…

ΤΣΙΚΝΑ από σουβλάκι και γύρο πλημμύρισε το κέντρο της πόλης. Οι μαθητές δεν έμειναν και πολύ στις αίθουσες, παρά μόνο για τις συμβουλές στη χρήση μάσκας και έπειτα ξεχύθηκαν στα σουβλατζίδικα του κέντρου.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ δεν παρέστησαν στους αγιασμούς, βάσει των οδηγιών του υπουργείου, αλλά ήταν σε απόσταση αναπνοής, έστω και αν αυτή είχε μια δυσκολία λόγω μάσκας.

ΒΕΒΑΙΑ κάποιος γονέας στα Χανιά ήρθε πιο κοντά με καθηγητή, που δεν άφηνε το παιδί του να μπει στο σχολείο χωρίς μάσκα και θεώρησε σκόπιμο να τον κουτουλήσει και να τον… παρασημοφορήσει με δύο ράμματα.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τα σχολεία οξύνθηκε το κυκλοφοριακό του Ηρακλείου και μειώθηκαν κατακόρυφα οι θέσεις στάθμευσης.

Ε, ΑΦΟΥ το λέει η Κομισιόν, έτσι θα είναι… Η Τουρκία, λέει, είναι ασφαλής χώρα για τους πρόσφυγες. Ε, τότε να την ανταμείψουμε και να την κάνουμε κυρίαρχη δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο!

ΓΙΑΤΙ αν δεν την κάνουμε, θα κάνει εμάς… μεζέ, λόγω των ορέξεων του Μακρόν, όπως μας προειδοποίησε αξιωματούχος του Ερντογάν!

ΤΟΣΟ καιρό πορευτήκαμε με τις επόμενες «δυο εβδομάδες που είναι δύσκολες», αλλά τώρα η δυσκολία επικεντρώνεται στους επόμενους δύο μήνες.

Ο ΠΟΥ το ξεκαθαρίζει: Οκτώβριος και Νοέμβριος θα είναι δύσκολοι μήνες για την Ευρώπη, καθώς θα φύγει πολύς κόσμος από την πανδημία…

ΑΛΛΑ ας πάρουμε κουράγιο από τον Μπερλουσκόνι, που στα 80 – φεύγα του, 84 για την ακρίβεια, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα μπει για δύο εβδομάδες σε καραντίνα στη βίλα του έξω από το Μιλάνο.

ΠΡΟΣ γνώση και συμμόρφωση: από το Τάγμα Εθνοφυλακής Λέσβου, εκδιώχθηκε εθνοφύλακας που εξέφρασε τη βούληση να πυροβολήσει πρόσφυγα στον Καρά Τεπέ…

ΓΙΑ ΝΑ μην «αθωώνουμε» τους πάντες και τα πάντα!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει