Αποχαιρέτησαν τον πρώην δήμαρχο Κρουσώνα …και αντιστράτηγο ε.α.

490

Με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρέτησε χθες η τοπική κοινωνία τον τέως δήμαρχου Κρουσώνα, αντιστράτηγο εν αποστρατεία Γιάννη Ζωζωνάκη.

Με ψηφίσματα και ανακοινώσεις οι φορείς της αυτοδιοίκησης αποχαιρέτησαν τον αείμνηστο δήμαρχο με τα πιο θερμά λόγια για την προσφορά και αφοσίωση του στην έννοια του καθήκοντος το οποίο υπηρέτησε με υψηλό ήθος και ανθρωπιά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συγκλήθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, με πρωτοβουλία του δημάρχου Μ. Μποκέα, έπειτα από τον αδόκητο χαμό του τέως δημάρχου Κρουσώνα, για να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του. Παράλληλα αποφασίστηκε να ονομαστεί οδός του οικισμού Κρουσώνα ως «Οδός Ιωάννη Ζωζωνάκη – δήμαρχος Κρουσώνα»

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Κρουσώνα Ιωάννη Ζωζωνάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η αυτοδιοικητική οικογένεια αποχαιρετά σήμερα έναν άξιο συνάδελφο. Το Μαλεβίζι και ειδικά ο Κρουσώνας, η ιδιαίτερη πατρίδα του, πενθεί για το χαμό του τέως δημάρχου Κρουσώνα Ιωάννη Ζωζωνάκη. Μαζί μας τον αποχαιρετά και ο κόσμος των ενόπλων δυνάμεων, τις οποίες υπηρέτησε με αφοσίωση φτάνοντας στο βαθμό του Αντιστράτηγου εν αποστρατεία.

Ανιδιοτελής μαχητής των αξιών, αγαπήθηκε από τους συντοπίτες μας και τιμήθηκε για το έργο του.  Καλό ταξίδι Στρατηγέ…

Η μνήμη σου θα παραμείνει ζωντανή».

Αντίστοιχα η Δημοτική Παράταξη Μαλεβιζίου «Νέοι Δρόμοι» με ανακοίνωση της  για την απώλεια του πρώην δημάρχου Κρουσώνα Γιάννη Ζωζωνάκη τονίζει μεταξύ άλλων, «με θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου Κρουσώνα, Αντιστράτηγου ε.α. Γιάννη Ζωζωνάκη.

Ενός ανθρώπου που προσέφερε πολλά στο Μαλεβίζι και ειδικά στον   Κρουσώνα, τον οποίο υπηρέτησε από τη θέση του δημάρχου αφήνοντας πίσω του σημαντική παρακαταθήκη, ενός άξιου αξιωματικού που υπηρέτησε με πίστη την πατρίδα. Στην οικογένεια και τους οικείους του του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει