ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Διαμαρτυρία για τον αντιδήμαρχο

200

Κύριε Δήμαρχε Ηρακλείου

Κύριε Βασίλη Λαμπρινέ,

Γνωρίζετε ότι ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου σας, απευθύνεται προσβλητικά και απαξιωτικά προς τους διευθυντές των σχολείων;

Είναι εν γνώσει σας η ανοίκεια συμπεριφορά του;

Έχει την εξουσιοδότηση σας για αυτό;

Από πότε οι διευθυντές των σχολείων είναι σε επιστράτευση;

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Σάββατο μεσημέρι μήνυμα στο κινητό «το απόγευμα να έρθετε να πάρετε παγούρι και μάσκα», μάλιστα επίκληση στο φιλότιμο λέμε. Τυχαίνει να είσαι εκτός πόλης επιχειρείς να απαντήσεις στο μήνυμα, αλλά είναι αδύνατο.

Το απόγευμα πρώτο τηλεφώνημα από την υπάλληλο, εξηγείς ευγενικά ότι είσαι εκτός πόλης και δεν μπορείς να παρευρεθείς. Πάει αυτό, σε λίγο παίρνει την υπόθεση στα χέρια του ο θεσμικός αντιπρόσωπος, δεύτερο τηλεφώνημα, προσπαθείς ξανά να εξηγήσεις, ότι παρόλο που δεν είσαι αχθοφόρος, παρόλο που δεν είσαι υποχρεωμένος, είσαι εκτός και ρωτάς αν μπορείς να πας αύριο και δέχεσαι μία απαράδεκτη επίθεση για το χαρακτήρα σου και για την ευσυνειδησία σου.

Εντάξει έχεις κάποιο «ελαφρυντικό» σε πιέζουν οι «άριστοι», για να φανεί ότι όλα είναι έτοιμα με το άνοιγμα των σχολείων, αλλά τις φωνές σας προς τα πάνω και όχι πάνω μας κύριε Αντιδήμαρχε. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα και σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς.

Οι συνάδελφοί μου και εγώ είμαστε με τις σκούπες και σφουγγαρίστρες στο χέρι όλη την εβδομάδα, γιατί οι καθαρίστριες δεν έχουν υπογράψει ακόμα τη σύμβαση τους, άσε που κατά τη γνώμη σας «έπρεπε εμείς να τις παρακαλέσουμε» να έρθουν στο σχολείο.

Σε πάρα πολλά σχολεία υπάρχουν ακόμα λειτουργικά κενά συναδέλφων που δεν θα καλυφθούν την πρώτη εβδομάδα. Θα υποδεχθούμε τα 20 και 25 παιδιά σε αίθουσες κλουβιά. Θα γίνουμε μαζί με τα παιδιά τα πειραματόζωα της κοινωνίας και δεν ανεχόμαστε φωνές από κανένα.

Χαμηλά το κεφάλι, κάτω τα μάτια και οι κουβέντες σας μετρημένες όταν πρόκειται για λειτουργούς της δημόσιας εκπαίδευσης κ. Αντιδήμαρχε.

ΥΓ 1 . Η πολιτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών καταργήθηκε επί της προηγούμενης διακυβερνήσεως του «επαράτου» ΣΥΡΙΖΑ

ΥΓ 2. Μετά από όλο αυτό εξυπακούεται ότι θα περιμένω τα υλικά στο σχολείο μου την Δευτέρα το πρωί από τις 7:30

ΥΓ 3. Χωρίς να το θέλω μου έρχεται στο νου η συνεργασία που είχαμε με τον πρώην αντιδήμαρχο κ Βλαχάκη.

Η Διευθύντρια του 16ου Δ.Σ. Ηρακλείου  Σοφία Ζερβού Δασκάλα

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει