Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Γιαλαμά

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

10,365

Σε κλίμα οδύνης οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία ο Νίκος Γιαλαμάς, η ανεπάντεχη απώλεια του οποίου σκόρπισε θλίψη και μελαγχολία στην αθλητική κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, δεν μπόρεσαν όσοι επιθυμούσαν να τον αποχαιρετήσουν στο Νέο Κοιμητήριο, ωστόσο νοερά εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στη σύζυγο και τις δύο του κόρες που άφησε πίσω…

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του ΟΦΗ που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 49 ετών, συνεχίστηκαν και χθες με αμείωτο ρυθμό.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, απεύθυνε ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος καθώς ως γνωστό, η μεγάλη κόρη του Κρυσταλλένια, είναι μέλος της Εθνικής και Προολυμπιακής ομάδας Καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Βαρύ το πένθος και στην οικογένεια ΑΘΛΕΣΗ, μιας και η Θεοδοσία Γιαλαμά, ανήκει εδώ και χρόνια στο δυναμικό της τοπικής ομάδας βόλεϊ.

«Η νοοτροπία του αγωνιστή αθλητή που καλλιεργούσε στα παιδιά του, είναι το ζητούμενο σήμερα στις δύσκολες και μπερδεμένες εποχές που διανύουμε.

Μια πολύ όμορφη οικογένεια, διέκοψε βίαια τη συνοχή της.

Ο ξαφνικός θάνατος του στυλοβάτη της, δημιουργεί δυσαναπλήρωτο κενό.

Η  ΑΘΛΕΣΗ θα σταθεί δίπλα στη Γωγώ και στα παιδιά, σε ό,τι κι αν χρειαστούν», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, αποχαιρέτησε ως εξής τον Νίκο Γιαλαμά:

«Ένα υπόδειγμα αθλητή που τίμησε με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Σύζυγος, πατέρας, φίλος, επαγγελματίας, άφηνε το στίγμα του με περισσή αγάπη και σεβασμό. Η ζωή είναι σκληρή και δεν επιλέγει πού χτυπάει, δυστυχώς, πάντα χτυπά εκεί που πονάει περισσότερο.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του και σε όλη την οικογένεια του.

Αγαπητέ Νίκο, να ξεκουραστείς εν ειρήνη και καλό παράδεισο».

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν ακόμα, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αλμυρός, ο Ηρόδοτος, η Επισκοπή,  το Lido Soccer, ο Ρεθυμνιακός και οι Παλαίμαχοι του Εργοτέλη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει