ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

193

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Βρισκόμαστε ήδη στην Πέμπτη, ο μήνας έχεις 10 και δεν δειχνει σημάδια ούτε ο Σεπτέμβριος ότι μπορεί να αισιοδοξήσουμε!

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ επικαιρότητα και τόσο κακά νέα χθες, λες: δεν μπορεί, κάπως καλύτερη θα είναι η σημερινή μέρα.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ το μέγεθος της καταστροφής του καταυλισμού – «πόλης» των 13.000 προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια. Το σύνολό του εκτός του ΚΥΤ μέρους έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Τόσοι άνθρωποι στους δρόμους.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ευθύνες και μεγάλες και πρέπει να αποδοθούν, αφού άμεσα τακτοποιηθούν οι πρόσφυγες.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η μαρτυρική Μόρια μάς αποκάλυψε ότι άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόμαστε τον ίδιο αέρα, εκτός από ότι δήλωναν ότι θέλουν να δουν τους μετανάστες να πνίγονται στο πέλαγος, ευχαρίστως θα τους έκλειναν σε ένα στρατόπεδο για να τους δουν και να καίγονται.

ΤΟΥΣ λόγους για τους οποίους θεωρεί «καλό νέο» την αναστολή δοκιμών του εμβολίου της AstraZeneca κατά του κοροναϊού, εξήγησε  ο Νίκος Σύψας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας. Σου λέει -κι έχει δίκιο- ότι τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας και δεοντολογίας.

 ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ το κίνημα κατά της μάσκας πριν μερικά χρόνια κυκλοφορούσε με μάσκα για να αποφύγει τους ψεκασμούς από τα αεροπλάνα.

ΤΗ σφραγίδα των δανειστών θα έχουν οι φοροελαφρύνσεις που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός αυτό το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ. Ευτυχώς που βγήκαμε από τα μνημόνια.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. Ο δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν προηγείται του προέδρου  κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες πανεθνικά μεταξύ των Αμερικανών που είναι πιθανό να ψηφίσουν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Reuters/Ipsos.

ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ να κάνει την ανατροπή ο Τραμπ; Δύσκολο αλλά και ο αντίπαλος δεν είναι ο πιο… σούπερ.

ΤΕΛΙΚΑ στο ΝΑΤΟ βάζουν στην ίδια μοίρα Ελλάδα και Τουρκία; Έτσι γίνεται, αφού είναι σύμμαχος και των δύο, ε;

ΟΣΟΝ αφορά το άρθρο των FT που κάνει αναφορά για πιθανό πόλεμο εξαιτίας του αερίου, δύο από τους συντάκτες του άρθρου δηλώνουν τουρκόφιλοι δημόσια στο προφίλ τους στο Twitter… Έτσι για να ξέρουμε τι γίνεται.

ΟΠΩΣ πάει -τώρα που τα λέμε- το Oruc Reis θα το βάλουν Πάρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει