Έδιωξαν τον “λεβέντη” τον Αντώνη, τον πολλά βαρύ

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1,021

“Δεν έχανε ευκαιρία να δείχνει… πόσο άντρας είναι”

Άρον-άρον εκδιώχθηκε από το τηλεπαιχνίδι ο… πολύ άντρας που ξεχειλίζει τεστοστερόνη και χυδαιότητα Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά από τα σεξιστικά σχόλια που ξεστόμισε σε δύο συμπαίκτες του: “Με τις γκόμενες πάω με μια κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα”, και τη θύελλα αντιδράσεων ακολούθησε.

“Είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender. Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του”, αναφέρει το βιογραφικό του στο παιχνίδι.

Για να μην μας μείνει καμιά απορία σχετικά με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του, είχε δηλώσει στην κάμερα μπαίνοντας στο τηλεπαιχνίδι:

“Το σεξ στη ζωή μου παίζει παρα πολύ σημαντικό ρόλο δηλαδή κι άρρωστος να είμαι εάν δεν έχω σεξ, θα πεθάνω. Ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να με τρελάνει είναι αυτή που θα με φτύνει και θα την κυνηγάω σαν σκύλος». Και είχε συμπληρώσει: “Δεν μπορώ να κάνω σίγουρα παρέα με τους γκέι. Δεν θέλω να μου τρίβονται, να σαλιαρίζουν, να με φιλάνε, δεν θέλω τέτοια”.

Ο παίκτης από την Κρήτη δεν έχανε ευκαιρία να δείχνει πόσο… αρσενικό είναι:

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που δείχνει τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να συζητάει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αν τους έχουν περάσει… βραχιόλια, αν δηλαδή έχουν συλληφθεί.  Ο ίδιος, φαίνεται να λέει περήφανα ότι έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ξυλοδαρμό ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι κυκλοφορούσε μάλιστα και με μαχαίρι.

Σχεδόν κλαίγοντας η μητέρα του είπε “Ο Αντώνης δεν είναι έτσι, δεν έχει τέτοιες αρχές ο γιος μου” ενώ φίλος του σε μια προσπάθεια να τον δικαιολογήσει έιπε ότι “έκανε… black χιούμορ, από αυτό που κάνουν οι αντροπαρέες”.

Φίλος της οικογένειας, πρόσθεσε ότι είναι ένα παιδί με αρχές από καλή οικογένεια και κάθονται όλοι μαζί στο τραπέζι για φαγητό. Παιδί με αρχές λοιπόν ο Αντώνης που θέλει κάθε μέρα να “αδειάζει το πακέτο του, αλλιώς ακολουθεί βιασμός”. Ο ίδιος ζήτησε σοκαρισμένος από τις καθολικές αντιδράσεις συγγνώμη. Μπορεί και να το εννοεί.

Το πρόβλημα, δυστυχώς, είναι ότι υπάρχουν κι άλλοι “Αντώνηδες” και δεν συμμετέχουν μόνο σε ριάλιτυ, είναι μέλη της κοινωνίας μας, κομμάτι της ζωής μας και έχουμε ευθύνη που τους δεχόμασε και τους ανεχόμαστε.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει