Ο Αυγενάκης συγχαίρει τους αθλητές τένις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

133

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, ευαισθητοποιημένος πάντα με τις επιτυχίες των αθλητών, απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις 2020.

Τον Βασίλη Βολτυράκη, Πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία 18 ετών, τον Εκτορα Τσατσάκη για την 3η Πανελλήνια θέση σε μονό και μικτά στην κατηγορία 12 ετών, την Ελένη Κωστάκη για την 3η Πανελλήνια θέση σε διπλά και μικτά στην κατηγορία 18 ετών, τον Βαγγέλη Μπόγρη για την 3η θέση στα μικτά στην κατηγορία 18 ετών και τέλος τον Αναστάση Μανδαλενάκη για την 4η θέση στο μονό στην κατηγορία 16 ετών.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α ευχαριστεί τον υφυπουργό Αθλητισμού, όχι μόνο για την αποστολή συγχαρητηρίων και του ενδιαφέροντος του για τους νεαρούς αθλητές του σωματείου αλλά και για την άμεση ανταπόκριση του και τις ενέργειες του, ώστε να λυθεί το μείζον ζήτημα της Αθλητικής Εγκατάστασης στην Δουκός Μποφώρ , που φιλοξενεί τα τμήματα του, τόσο στο ισόπεδο τμήμα του Προμαχώνα, όσο και στην τάφρο των ενετικών τειχών και την διαρκή σύνδεση τους.

Τα «ΗΡΑΚΛΕΙΟ», με αίσθημα ευθύνης, υπόσχεται ότι θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου τα έργα να ξεκινήσουν άμεσα αλλά και να μην σταματήσει ούτε για μια μέρα η λειτουργία της εγκατάστασης για το καλό της πόλης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει