Εξεταστική εξ αποστάσεως

191

Εξ αποστάσεως θα διεξαχθεί η επαναληπτική εξεταστική στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά, όπως ανακοίνωσε στους φοιτητές η διοίκηση του Ιδρύματος.

Λόγω της παράτασης των ειδικών περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων από την Πολιτική Προστασία για δύο εβδομάδες, έχει γίνει αλλαγή όλης της επαναληπτικής εξεταστικής περιόδου σε πλήρως εξ αποστάσεως.

Η επαναληπτική εξεταστική 2019-2020 στο Πολυτεχνείο Κρήτης θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως στο σύνολό της, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Παράλληλα, η διοίκηση ενημέρωσε ότι οι εξετάσεις κάθε μαθήματος θα διεξαχθούν με την εξ αποστάσεως μέθοδο που έχει επιλέξει ή θα επιλέξει ο κάθε διδάσκων για το μάθημά του.

Οι βασικές επιλογές στην εξ αποστάσεως εξεταστική του Πολυτεχνείου περιλαμβάνουν     εξ αποστάσεως προφορική εξέταση οργανωμένη σε μικρές ομάδες,   εξ αποστάσεως σύγχρονη γραπτή εξέταση με ηλεκτρονική επιτήρηση,     εξ αποστάσεως σύγχρονη γραπτή εξέταση με επακόλουθη προφορική εξέταση,  εξ αποστάσεως σύγχρονη γραπτή εξέταση με επακόλουθη σύγχρονη επιτηρούμενη εξέταση και     εξ αποστάσεως κατάθεση απαλλακτικής εργασίας με επακόλουθη προφορική εξέταση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει