Πιστοποίηση ασφάλειας στο Metaxa Group

859

Διεθνείς Πιστοποιήσεις Ασφάλειας και Ποιότητας έλαβε από την TÜV AUSTRIA και την Cristal International Standards το Metaxa Hospitality Group.

Αναλυτικά, ο όμιλος συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς και πιστοποιείται για την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών του για όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με ανακοίνωση, το 5*, All Inclusive, Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου και το 5* Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη πιστοποιήθηκαν με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA “CoVid Shield”.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης το οποίο, κατόπιν αυστηρών ελέγχων, υπογράφει ότι τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, πληρούν όλα τα απαραίτητα διεθνή κριτήρια καθώς και ότι διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και τις διαδικασίες, που διασφαλίζουν την υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Αντίστοιχα, το 5*, All Inclusive, TUI Magic Life Candia Maris, έλαβε την πιστοποίηση “POSICheck – Covid 19” από την Cristal International Standards – αποκλειστικό συνεργάτη της TUI – που το κατατάσσει διεθνώς στην κατηγορία “low risk premises”.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου έχουν ήδη λάβει το σήμα πιστοποίησης Health First από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ενώ το προσωπικό έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο Ανδρέας Μεταξάς, διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά: «Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να νιώσουν όλοι, επισκέπτες, εργαζόμενοι, συνεργάτες, ασφαλείς και για αυτό συνεργαζόμαστε με παγκοσμίου κύρους, ανεξάρτητες εταιρείες.

Η πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA και την Cristal International Standards, επιβεβαιώνει τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας που προσφέρουμε διαχρονικά στο Metaxa Hospitality Group, στηρίζοντας παράλληλα το τοπικό τουριστικό προϊόν και τον ελληνικό τουρισμό με όλες μας τις δυνάμεις».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει