Η διοικήτρια καθησύχασε τους κατοίκους στο Βραχάσι

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ

508

Στο Βραχάσι βρέθηκε χθες η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από την εμφάνιση ενός ήπιου κρούσματος κοροναϊού σε νεαρή γυναίκα, κάτοικο του χωριού, η οποία παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της.

Η κα Μπορμπουδάκη συναντήθηκε με τους τοπικούς φορείς και στη συνέχεια με κατοίκους του χωριού στην πλατεία και τους καθησύχασε λέγοντάς τους ότι είναι ενήμερη τόσο η γ.γ. Πολιτικής Πορστασίας όσο και ο ΕΟΔΥ και θα βρίσκονται κοντά τους σε οτιδήποτε προκύψει και χρειαστεί.

Υπενθύμισε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης απ’ όλους (μάσκες, απόσταση, συχνά πλύσιμο χεριών) ενώ απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που είχαν. Όπως τόνισε, “δεν χρειάζεται φόβος, παρά μόνο προσοχή”.

Περισσότερα τεστ από τον ΕΟΔΥ στη Μεσσαρά

Εντωμεταξύ, κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται και σήμερα στη Μεσσαρά όπου επίσης επικρατεί ανησυχία μετά την εμφάνιση κρουσμάτων Covid-19 σε κατοίκους δύο χωριών.

Στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης που συνεχίζονται, θα γίνουν επιπλέον 40 τεστ από τα περίπου 120 που έχουν γίνει έως τώρα.

Ο ένας αντιδήμαρχος Φαιστού παραμένει στην κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ ενώ τα νέα τεστ που έκαναν ο δήμαρχος και ο δεύτερος αντιδήμαρχος ήταν αρνητικά.

Δύο νέα κρούσματα στο Ηράκλειο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες είχαμε δύο νέα κρούσματα στο Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα που παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει