Ανέδειξε ξανά πρωταθλητές το “Ηράκλειο” ΟΑΑ

224

Με ένα πρωταθλητή και μία πρωταθλήτρια Ελλάδας από σωματεία της Κρήτης ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούνιορ. Πρωταθλητής στέφθηκε ο Βασίλης Βολτυράκης (Ηράκλειο ΟΑΑ) και πρωταθλήτρια η Μυρτώ Πρωϊμάκη (ΟΑ Σούδας) τόσο στα μονά  όσο και στα διπλά.

Οι αγώνες στο αθλητικό Κέντρο του ΟΑΚΑ αφορούσαν τις κατηγορίες για τις κατηγορίες 12, 14, 16 και στον ΟΑ Χαλκίδας τα “18άρια”. Συμμετείχαν συνολικά 56 αθλητές – αθλήτριες από σωματεία της Κρήτης σε σύνολο 813 διαγωνιζομένων.

Οι σημαντικότερες “Κρητικές” επιτυχίες στο Πανελλήνιο είναι:

1η θέση στα Μονά (18 ετών): Βασίλης Βολτυράκης (Ηράκλειο ΟΑΑ).
1η θέση στα Μονά και στα Διπλά στην (12 ετών): Μυρτώ Πρωϊμάκη (ΟΑ Σούδας) με συμπαίκτρια στα Διπλά την Μελιτίνη Γεροστάθη (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας).
3η θέση στα Μονά και στα Μικτά στην (12 ετών): Έκτορας Τσατσάκης (Ηράκλειο ΟΑΑ) με συμπαίκτρια στα Μικτά την Μαρία Σινάνη (ΑΑ Χανίων).
3η θέση στα Διπλά (18 ετών): Παρασκευή Μαρκάκη (ΑΑ Χανίων) / Ελένη Κωστάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ).
3η θέση στα Διπλά και τα Μικτά (18 ετών): Ελένη Κωστάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ) με συμπαίκτρια την Παρασκευή Μαρκάκη (ΑΑ Χανίων) και τον Ευάγγελο Μπόγρη (Ηράκλειο ΟΑΑ) αντίστοιχα.
3η θέση στα Μικτά (18 ετών): Ευάγγελος Μπόγρης (Ηράκλειο ΟΑΑ) / Ελένη Κωστάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ).
3η θέση στα Διπλά (6 ετών): Στυλιανή Μαρινάκη (ΟΑ Σούδας) / Ναταλία Κάσση του (ΑΟΑ Χαϊδαρίου).
3η θέση στα Μικτά (12 ετών): Μαρία Σινάνη (ΑΑ Χανίων) / Έκτορας Τσατσάκης (Ηράκλειο ΟΑΑ).
4η θέση στα Μονά (16 ετών): Αναστάσης Μανδαλενάκης (Ηράκλειο ΟΑΑ).

Συγχαρητήρια ανακοίνωση: «Οι παραπάνω επιτυχίες αναδεικνύουν το ταλέντο που διαθέτουν οι αθλητές και οι αθλήτριες μας και την πολύ καλή δουλειά που γίνετε από τους προπονητές. Ο Πρόεδρος της Ζ’  Ένωσης κ. Κώστας Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες για τις μεγάλες επιτυχίες καθώς επίσης και τους προπονητές, τους Συλλόγους και τους γονείς οι οποίοι ο καθένας με τον δικό του τρόπο συνέβαλε στα επιτυχημένα αποτελέσματα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει