«Τίτλοι τέλους» για τις μεταμεσονύχτιες προβολές στο θερινό σινεμά «Βηθλεέμ»

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

167

Οι εκδηλώσεις που είναι δωρεάν και γίνονται με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης συνήθως γεμίζουν τα κηποθέατρα, ενώ, όπως υπογραμμίζει ο κ. Αντωνάκης, τελευταία «τσιμπάνε» και αυτές με τα εισιτήρια

«Τίτλοι τέλους» πέφτουν  στις  μεταμεσονύχτιες προβολές που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Ηρακλείου για το θερινό σινεμά «Βηθλέέμ», μετά τις  πρόσφατες  κυβερνητικές αποφάσεις  για τον περιορισμό των κρουσμάτων του κοροναϊού.

  • Το κλείσιμο στις 12 τη νύχτα εκτός από τα   καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δηλ. εστίασης, διάθεσης ποτών, τροφοδοσίας catering και εκμετάλλευση  κτήματος για κοινωνικές εκδηλώσεις π.χ. για γάμους,αφορά και την διοργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.
  • Όπως τόνισε μιλώντας στην «Π» ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιώργος Αντωνάκης, γι’ αυτό τον λόγο ματαιώνονται όλες οι μεταμεσονύχτιες προβολές οι οποίες ήταν προγραμματισμένες κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
  • Όλες οι άλλες προβολές όπως λέει ο κ. Αντωνάκης, θα γίνονται κανονικά με τα μέτρα που προβλέπονται για την ασφάλεια των κινηματογραφόφιλων.

    Ο κ. Γιώργος Αντωνάκης

Σύμφωνα με τους καινούργιους κανονισμούς, δεν θα υπάρχει διάλειμμα και το κυλικείο θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής.  Θα υπάρχουν διαστήματα ανάμεσα σε 2 καθίσματα στα οποία φέτος θα τοποθετηθούν τραπεζάκια.

Κάθε Κυριακή το θερινό σινεμά θα είναι κλειστό. Ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος που βρίσκεται στη λεωφόρο Πλαστήρα, απέναντι από το Πανάνειο, στη νότια χαμηλή πλατεία του προμαχώνα «Βηθλεέμ» οι Ηρακλειώτες έχουν και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχεδόν 30 επιλεγμένες ταινίες του σύγχρονου αλλά και του κλασικού κινηματογράφου.

Οι προβολές στον κινηματογράφο «Βηθλεέμ» θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και γίνονται καθημερινά εκτός Κυριακής.

Η είσοδος είναι στα 3 ευρώ και η ώρα έναρξης  τον  Αύγουστο είναι στις 21:30.

Η Άλυτη

Σήμερα στις 9.30 θα προβληθεί η ελληνική ταινία Άλυτη | Entwined.

Σενάριο: Μίνως Νικολακάκης, Τζον ντε Όλαντ, ηθοποιοί: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Αναστασία – Ραφαέλα Κονίδη, Κώστας Λάσκος, Μάνος Βακούσης 2019

Καταλληλότητα: Κατάλληλη άνω των 15 ετών γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά

Ο Πάνος, γιατρός, μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό για να κάνει το αγροτικό του. Εκεί ερωτεύεται μια φιλάσθενη κοπέλα, η οποία ζει απομονωμένη από τους δεισιδαίμονες συγχωριανούς της, διότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που κάνειτο δέρμα της να μοιάζει με φλοιό δέντρου. Αποφασισμένος να τη θεραπεύσει, ο γιατρός θα συνειδητοποιήσει σύντομα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδιαίτερα όταν εκείνη του αποκαλύπτειτο μοναδικό, παράδοξο τρόπο για να τη σώσει.

«Η εικόνα που ξέραμε για την προσέλευση στις εκδηλώσεις  δεν υπάρχει πιά»

“Η εικόνα που ξέραμε για την προσέλευση στις εκδηλώσεις  δεν υπάρχει πιά’’επισημαίνει ο κ.Αντωνάκης, μιλώντας στην «Π» αν και όπως αναφέρει το τελευταίο διάστημα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση.

Οι εκδηλώσεις που είναι δωρεάν και γίνονται με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, συνήθως γεμίζουν τα κηποθέατρα, ενώ, όπως υπογραμμίζει ο κ. Αντωνάκης, τελευταία «τσιμπάνε» και αυτές με τα εισιτήρια.

Επίσης καλύτερα πηγαίνουν  τα θεάματα που απευθύνονται σε πιο νέες ηλικίες.

«Τώρα θεωρούμε ότι πάνε καλά εκδηλώσεις των 300-350 ατόμων» καταλήγει ο κ. Αντωνάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει