Σπουδαία επίδοση για την Ορφανάκη

124

Η ΕΝΤΕΚΑΧΡΟΝΗ ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ


Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα μεγάλα σκακιστικά τουρνουά στη χώρα μας, στη μετά-καραντίνα εποχή, με αρκετές συμμετοχές και βέβαια με την εφαρμογή του αγωνιστικού υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΕΣΟ.

Στην Ικαρία έλαβε χώρα το 43ο Διεθνές τουρνουά «Ίκαρος 2020» με 73 συμμετοχές από πέντε χώρες (Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Λετονία, ΗΠΑ). Μοναδική συμμετοχή από την Κρήτη η 11χρονη αθλήτρια του ΟΦΗ Καλλιόπη Ορφανάκη, η οποία κατάφερε να ανεβάσει το διεθνές της ΕΛΟ στις 1394 μονάδες!

Τη σκυτάλη πήρε το 13ο Διεθνές τουρνουά της Παλαιόχωρας με 157 συμμετοχές από 19 χώρες. Από τον ΟΦΗ συμμετείχαν οι Γιώργος Καδιάνης, Γιάννης Κουβίδης, Νεφέλη Ματθαιάκη και Γιώργος Παπιδάκης, οι οποίοι μετά από ομολογουμένως δύσκολες παρτίδες, πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Να σημειωθεί, η εντυπωσιακή επίδοση της Mατθαιάκη, η οποία αύξησε το διεθνές της ΕΛΟ κατά 97,6 μονάδες!

Οι νεαροί σκακιστές του ΟΦΗ προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στα Πανελλήνια Νεανικά και στα Μαθητικά πρωταθλήματα, που θα διεξαχθούν τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει