ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα δρόμου η Μηλάκη

202
Μία μεγάλη διάκριση προστίθεται στην “κρητική” ποδηλασία από την Ηρώ Μηλάκη. 

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια του Ατλα Ρεθύμνου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα δρόμου, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία από τις 22 έως τις 29 Αυγούστου.

Ο ρεθυμνιώτικος σύλλογος γεμάτος περηφάνια για την αθλήτρια του αναφέρει τα εξής:

“ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Άλλη μια μεγάλη διάκριση και τιμή έρχεται να προστεθεί στην Τοπική ποδηλασία..

Η Μηλάκη Ηρώ αθλήτρια του ΑΤΛΑΣ ΡΕΘΎΜΝΟΥ και πρωταθλήτρια Ελλάδος δρόμου και πίστας, θα μας εκπροσωπήσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δρόμου που θα γίνει στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Plouay 22-29/8/2020.

Η πολυπρωταθλήτρια από την Κρήτη, μιας και φέτος δεν έχει άλλους αγώνες ως πιλότος Τάντεμ, έχει δικαίωμα και θα αγωνιστεί με τα Ελληνικά χρώματα σε μια μεγάλη διοργάνωση σόλο.

Είναι μια επιβράβευση των κόπων και του υψηλού επιπέδου που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια και της καλής δουλειάς που γίνεται στο σωματείο του Ρεθύμνου.

Το Δ.Σ. του ΑΤΛΑΣ συγχαίρει την αθλήτρια Μηλάκη Ηρώ για τη νέα της αυτή διάκριση και της εύχεται καλή επιτυχία όπως και σε όλα τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του σωματείου και της αθλήτριας που στηρίζουν τις προσπάθειες για να φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ευχόμαστε ακόμα περισσότερα νέα παιδιά, να ακολουθήσουν το δρόμο της αθλήτριας μας για διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει