Ο ΚΕΦΑΚΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του ΠΟΑ

133

 

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του ΠΟΑ για τη σεζόν 2020-2021, μια ιστορική χρονιά για το σωματείο του Ατσαλένιου που συμπληρώνει 70 χρόνια ζωής.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο γήπεδο του Ατσαλένιου και η τιμή τους είναι στα 70 ευρώ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα υπόλοιπα σημεία πώλησης.

«Κλείσε θέση διαρκείας στο σπίτι μας και γίνε ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στη Γ’ Εθνική», το μήνυμα της διοίκησης προς τους φιλάθλους.

Εντωμεταξύ, ο Κώστας Κεφάκης προστέθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας του ΠΟΑ. Για πέντε σεζόν εργάστηκε στις ακαδημίες του Ρωμανού και τις τελευταίες δύο, σε εκείνες της Μινωικής.  «Μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες του Ηρακλείου και είμαι πολύ ευτυχής για αυτό. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και επιθυμία για να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Η ακαδημία του ΠΟΑ είναι πολύ γνωστή για τις επιτυχίες της και είμαι έτοιμος για αυτή την νέα πρόκληση», τόνισε ο νεαρός προπονητής. Υπενθυμίζεται ότι η Ακαδημία του ΠΟΑ θα λειτουργήσει από τις 24 Αυγούστου.

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει