Πόλο: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

336
Το Σαββατοκύριακο 7-9 Αυγούστου 2020 γράφτηκε μια καινούρια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού πόλο. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων κέρδισε πανάξια τον 13ο τίτλο του στην κατηγορία των Παίδων. 13 χρόνια μετά ο τίτλος γύρισε στην Κρήτη. Ανάμεσα στους αθλητές του ΝΟΧ και ένα παιδί από το Ηράκλειο, ο Αριστείδης Μπουρίκας, που έγινε ο πρώτος αθλητής από το Ηράκλειο που κέρδισε πανελλήνιο τίτλο στην κατηγορία των Παίδων στην υδατοσφαίριση.
Αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνον στον αθλητή αλλά και σε όσους βοήθησαν στο δύσκολο εγχείρημα να προπονείται το μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδος στο κολυμβητήριο του Lido και να αγωνίζεται στον ΝΟΧ υπερβαίνοντας προκαταλήψεις και κατεστημένες νοοτροπίες. Ο αθλητισμός ενώνει και οι προσπάθειες όλων δικαιώθηκαν.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους προπονητές του ΟΦΗ, Μαίρη Παλληκαράκη, Χάρη  Ζουράρη,  Αναστασία Μανουσάκη,  Γιώργο Σπαγουλάκη, Θανάση Κίτσο, Μάκη Βολτυράκη,  στους παράγοντες του ΟΦΗ  Γιώργο Σπυριδάκη, Δημήτρη Βασιλάκη, Γιάννη Ρομπογιαννάκη, Δημήτρη Παπαδάκη και Μιχάλη Σπαγουλάκη αλλά και στους φίλους/αθλητές του ΟΦΗ ορισμένοι από τους οποίους κλήθηκαν και στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδος. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα, να έχετε υγεία, γνωρίζουμε ότι σας έχουμε στο πλευρό μας  και είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθείτε με τον καλύτερο τρόπο και στο μέλλον, γιατί το αξίζετε.
Λεωνίδας και Ελένη Μπουρίκα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει