Ο Πήγασος «έλυσε» τα χέρια της ΕΠΣΗ

ΜΕ 16 ΟΜΑΔΕΣ Η ΝΕΑ Α1 ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΑΡΟ

110

Με 16 τυπικά και 15 ουσιαστικά ομάδες, θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Η θετική απάντηση του Πήγασου προς την επιτροπή πρωταθλήματος, έλυσε τον… γόρδιο δεσμό, με την ομάδα απ’ την Έμπαρο που τερμάτισε πέρσι 8η στην Α2, να ετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στα «σαλόνια».

Το πλην ένα στην τελική 16άδα αφορά το Μεταξοχώρι που εδώ και καιρό έχει κάνει γνωστό ότι θα δηλώσει συμμετοχή αλλά μόνο στα χαρτιά, επιλέγοντας αυτή την αντιδεοντολογική μέθοδο για να μην κατρακυλήσει κατηγορίες…

Έτσι λοιπόν το νέο παζλ της Α1, συνθέτουν οι εξής ομάδες:

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ρωμανός, Τριτωνία, Γόρτυς, Μινωική, ΑΟΤ, Μοίρες, ΠΑΝΟΜ, Ανθεστίων, ΟΦΑ (από την περσινή Α1) και Χερσόνησος, Μαραθώνας, Μεταξοχώρι, Βόνη, Πήγασος (προβιβάστηκαν από την Α2).

Σε ό,τι αφορά την Α2 κατηγορία, η ΕΠΣΗ θα επεξεργαστεί τις προτάσεις των σωματείων για τον τρόπο διαχωρισμού των δύο ομίλων (τα περισσότερα σωματεία ζητούν γεωγραφικά κριτήρια) και την επόμενη εβδομάδα, θα γνωστοποιήσει το σύστημα διεξαγωγής, μαζί φυσικά με τις προκηρύξεις όλων των τοπικών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2020-21 που φυσικά θα αρχίσει χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει