ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στο φόρτε της η προετοιμασία

95

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη, με τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια προσπάθεια να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας εν όψει της απαιτητικής σεζόν που έρχεται.

Το πρωινό πρόγραμμα αφιερώθηκε στην προπόνηση φυσικής κατάστασης και πιο συγκεκριμένα στην αντοχή με χρήση μπάλας. Στην απογευματινή προπόνηση η ομάδα εξασκήθηκε σε βασικά στοιχεία επιθετικής μετάβασης από πλευράς τακτικής και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ο Λούσι συνεχίζει το ατομικές προπονήσεις λόγω τραβήγματος στον τετρακέφαλο ενώ νεότερα για τον Μαζουλουξή θα υπάρξουν σήμερα καθώς χθες το απόγευμα υποβλήθηκε σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της ζημιάς που υπέστη στο γόνατο.

Από κει και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν την ερχόμενη Παρασκευή ένα διάλειμμα από τη σκληρή προετοιμασία, με την πρώτη φιλική αναμέτρηση που θα δώσουν στο Παγκρήτιο, με αντίπαλο τον Ρεθυμνιακό (ομάδα Γ’ Εθνικής).

Τέλος, τα μεταγραφικά εξακολουθούν να παραμένουν στάσιμα, με τους ανθρώπους του Εργοτέλη να περιμένουν τις εξελίξεις στο ζήτημα της αδειοδότησης για να κινηθούν ανάλογα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει