Παρελθόν ο Δεληγιαννίδης, στην έξοδο και ο Κουτρουμπής

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

178

Σε πλήρη κινητικότητα  βρίσκεται ο μεταγραφικός μηχανισμός του ΟΦΗ με τις αφίξεις αλλά και τις αναχωρήσεις να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Άμεσα αναμένεται στο Ηράκλειο για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει ο Βαχίντ Σελίμοβιτς μετά την συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσσού. Ο 23χρονος Σέρβος που έχει αγωνιστεί στην Εθνική Λουξεμβούργου θα είναι ο 3ος παίκτης που έρχεται από την Κύπρο μετά τους Σαρδινέρο, Βούρο.

Από την άλλη παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Μετά από δυύο χρό́νια παρουσίας του στον ΟΦΗ ο αποχωρεί  από την κρητικηή ομάδα και θα συνεχιίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμέ́να την ρουμανική́ Σέπσι.

Ο Έλληνας αμυντικός, αν και είχε έναν ακόμα χρό́νο συμβό́λαιο με τον ΟΦΗ, δεν θα συνεχίσει  και έτσι για δεύτερη φορά́ στην καριέρα του θα αγωνιστεί́ σε ομάδα του εξωτερικού (ειίχε παίξει παλαιότερα και στην Σλοβακί́α).

Ο Δεληγιαννίδης  αναμέ́νεται αύριο στη ρουμανική́ πό́λη για να περάσει από εξετάσεις και να υπογρά́ψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ να διατηρεί ποσοστό́ μεταπώλησης.

Σενάρια αποχώρησης υπάρχουν για τον Γιώργο Κουτρουμπή με τον οποίο υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες διαφορά στο οικονομικό. Το θέμα του θα ξεκαθαρίσει άμεσα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι  μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν.

Ενδεχομένως πάντως να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις καθώς είναι δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σακόρ, ενώ ίσως να προκύψει πρόταση και για άλλον παίκτη του ΟΦΗ.

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να σημειωθούν οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Μιγκέλ Μεγιάδο και ίσως και του Λισάντρο Σεμέντο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει