Λουτρώτης: «Τιμή μου που είμαι στον Ηρόδοτο»

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ

119

Την φανέλα του Ηροδότου θα φοράει τη νέα σεζόν ο Τίμος Λουτρώτης. Πρόκειται για μεταγραφή-επιστροφή καθώς ο  έμπειρος   τερματοφύ́λακας  αγωνιζό́ταν για τους κυανό́λευκους την χρόνιά των πολλώ́ν  επιτυχιώ́ν και  τίτλών 2016-2017.

Με δηλώσεις του ο Λουτρώτης χαρακτηρίζει  τιμή την επιστροφή του στον Ηρόδοτο. Ο έμπειρος γκολκίπερ ανέφερε μεταξύ άλλων:

Ο Θέμης Ποτουρίδης

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο ς κ. Μιχάλη Γεωργιάδη, τον γενικό διευθυντή κ. Μανώλη Λημναίο και σε ολόκληρο το συμβούλιο του Ηροδότου, όπως επίσης και τον προπονητή μου, τον Νίκο  Κουρμπανά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ιδιαίτερη αναφορά να κάνω στον τεχνικό διευθυντή και πρώην πρόεδρο της καρδιάς μου, Στέλιο Σωκιανό, ένας άνθρωπο που είναι κοντά στο Θεό, άνθρωπος της θρησκείας, πράγμα που για μένα είναι πολύ σημαντικό στην ζωή μου. Το ήθος και η παιδεία του με αγγίζει στην ψυχή, κάτι που με έφερε για δεύτερη φορά στην μεγάλη οικογένεια του Ηροδότου. Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος της ομάδας που έζησα ιστορικές στιγμές πριν από περίπου δυο χρόνια, μιας ομάδας που κατάφερε με την συμβολή όλων να φέρει τίτλους που κοσμούν την ιστορία μας».

Οριστικά στον Ηρόδοτο εντάχθηκε και  ο 24χρονος επιθετικός  Θέμης Ποτουρίδης η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα.

«Θέμη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηροδότου και ευχόμαστε να έχεις μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να πετύχεις πολλά γκολ στα αντίπαλα δίχτυα !!!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ηροδότου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει