ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ… ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

441

Θα ήταν αφύσικο να φύγει για αυτό το λόγο…

Δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθεί και να φύγει ο Μιχάλης Μπούσης επειδή υπήρξαν αντιδράσεις για το σήμα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ταράχθηκε αλλά θα ήταν αφύσικο να τινάξει μια προσπάθεια που ακόμα είναι ουσιαστικά στα σπάργανα για αυτό το λόγο. Από  την άλλη και η κριτική χρειάζεται και πρέπει να μάθει και ο πρόεδρος να την δέχεται, εκτός κι αν είναι κακοπροαίρετη που θεωρεί ο ίδιος ότι υπήρξε από μέρους ορισμένους επώνυμους πρώην της ομάδας για αυτό και ο ίδιος «τα πήρε στο κρανίο»…

Ν.Μ.

 

Πρώτη σοβαρή κόντρα…

Με το που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ-ΟΦΗ κ. Μπούσης σαν… “μικρό” παιδί άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από την ΠΑΕ, σχεδόν όλοι που είχαν διαφωνήσει με την αλλαγή του σήματος ανέκρουσαν πρύμναν. Η ιστορία κατέγραψε την πρώτη σοβαρή κόντρα με την κοινωνία-φιλάθλους του Ηρακλείου, ΟΦΗ. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η αλλαγή του σήματος πείραξε. Έδειξε ότι υπάρχει εσωστρέφεια στην ΠΑΕ. Υπήρχαν τρόποι να παρουσιαστεί νέο σήμα της ΠΑΕ χωρίς να… ανοίξει ρουθούνι. Ήταν Unfair της διοίκησης. Αλλά η ζωή συνεχίζεται. Κι αν η… επόμενη διοίκηση θα θελήσει να αποχωρήσει κι εκείνη σε αλλαγή σήματος θα ξέρει τώρα πως θα το χειριστεί.

Υ.Γ. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα συνεχίσει να παίρνει από την ΠΑΕ το 10% από τη χρήση του σήματος όπως προβλέπει ο νόμος;

Α.Π.

 

Τι πείραξε;

Τι πείραξε περισσότερο στην αλλαγή εμβλήματος της ΠΑΕ-ΟΦΗ; Ο τρόπος αλλαγής στην οποία προχώρησε η διοίκηση ή η αισθητική του νέου εμβλήματος;

Πρέπει όποιος κάνει σχόλια να το ξεκαθαρίσει αυτό μέσα του…

Α.Π.

 

Χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις…

Είναι θετικό που παρά την ένταση στον ΟΦΗ όλες οι πλευρές δείχνουν διατεθειμένες να βάλουν νερό στο κρασί τους για το καλό της ομάδας. Η αλλαγή σήματος είναι θέμα που έχει προκαλέσει τριγμούς σε πολλές ομάδες(τελευταίο παράδειγμα η Ανόρθωση στην Κύπρο) αλλά είναι κρίμα να τιναχθεί όλο το εγχείρημα στον αέρα για αυτό το λόγο. Όπως και σε μια σχέση για να στεριώσει πρέπει και οι δυο πλευρές να ξέρουν να υποχωρούν έτσι και σε αυτή την περίπτωση μόνο έτσι μπορεί να βρεθεί λύση και να προχωρήσει η ομάδα…

Ν.Μ.

 

Τα αυτονόητα…

Και πρώην νομικοί του ΟΦΗ, που εργάστηκαν για την ΠΑΕ, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την αλλαγή του σήματος. Ο πρώην δικηγόρος της  ΠΑΕ Ντίνος Μανταδάκης δήλωσε:

«Για όσους από μας ζήσαμε από κοντά τα πέτρινα χρόνια της ομάδας, την αγωνιστική και οικονομική της κατρακύλα, τη μιζέρια, την απαξίωση και την ανυποληψία, είναι αυτονόητη η στήριξη στους ανθρώπους που επανέφεραν την ομάδα στην ομαλότητα και της έδωσαν υγεία και όραμα. Το ίδιο αυτονόητος ειναι ο σεβασμος στην ιστορία του ΟΦΗ και στο θεματοφύλακα της, τους φιλαθλους του».

 

Καταρχήν διαφωνία με τη NOVA για ΟΦΗ

Απόσταση εξακολουθεί να υπάρχει μεταξύ του ΟΦΗ και του συνδρομητικού καναλιού για τη νέα σεζόν. Η πρόταση που φέρεται να έγινε από την NOVA είναι στα ίδια επίπεδα με την περσινή με μια μικρή μείωση στο πλαίσιο των περικοπών που έχει κάνει το συνδρομητικό σε όλες τις ομάδες λόγω της πανδημίας. Παρότι ο ΟΦΗ είναι ακόμα στον αέρα σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά και παρά το γεγονός ότι η θέση του είναι υπερ της κεντρικής διαχείρισης όλα δείχνουν ότι και φέτος εκτός απροόπτου με πέντε πάνω-πέντε κάτω θα τα βρει με τη NOVA και θα παραμείνει κάτω από την σκέπη της…

Ν.Μ.

 

ΝΟΧ Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΝΟΧ

Τον 39ο τίτλο του σε ηλικιακό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΝΟ Χανίων, που στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων πόλο επικράτησε με 16-12 και μάλιστα με ανατροπή του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Μάλιστα αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος σε ηλικιακό πρωτάθλημα για τον 2ο στην Ελλάδα σε τρόπαια ΝΟΧ μετά το 2008, όταν τότε οι Νέοι Άνδρες είχαν κατακτήσει την κορυφή.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ΝΟ Χανίων είχε εξαιρετική απόδοση και με επιμέρους σκορ 6-2 έφτασε στη νίκη με 16-12, επιστρέφοντας ξστην κορυφή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια.

Τα οκτάλεπτα (3-4, 5-3, 2-3, 2-6)

ΝO Xανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Πολέντας, Μπουρίκας 1, Νικολαΐδης 1, Μπαουράκης, Νικηφοράκης, Αρετάκης 1, Παπαμανωλιουδάκης 2, Μητράκης, Φαντριδάκης, Κανδανολέων 7, Σπάχιτς 4, Τσοντάκης, Χειλουδάκης, Κουνδουράκης, Γιασαφάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει