Υψηλοί και ανταγωνιστικοί στόχοι

ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ Ο ΑΛΜΥΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΙΑΣΣΟΣ, ΚΑΒΒΑΛΟΣ

185

Τους στόχους που είναι υψηλοί και ανταγωνιστικοί για τη νέα σεζόν παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Αλμυρού, Κώστα Κιάσσος, στο “Αρχοντικό της Ροδιάς” το βράδυ της Πέμπτης παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας του Γαζίου.

Ο Γιάννης Κάββαλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της επιτροπής μεταγραφών, αναφέρθηκε στην δυναμική  του φετινού ΔΣ και όπως είπε στόχος είναι «να καμαρώσουμε τον Αλμυρό σε ακόμα μεγαλύτερες κατηγορίες».

Στη συνέχεια ο Κώστας Κιάσσος παρουσίασε  το πλάνο του και στάθηκε ιδιαίτερα στην εξέλιξη που οραματίζονται να υπάρχει στην ομάδα για τα νέα παιδιά: «Από την αρχή της συμφωνίας, θέσαμε χαμηλό όριο ηλικίας ώστε να δημιουργήσουμε ένα υψηλό αγωνιστικό περιβάλλον, με εξέλιξη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας των 28 ετών δεν χωράνε στην ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα με σωστά βήματα»

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας ο Κώστας Κιάσσος ανέφερε ότι είναι ανταγωνιστικοί και υψηλοί. “Αν έρθει το πρωτάθλημα καλώς, θα πάμε να το πάρουμε, αν όχι δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι δυνατό και υγιές με αργά, σταθερά βήματα με καλές συνθήκες εργασίας. Να έρχονται παιδιά στην ομάδα επειδή οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές.” τόνισε ο τεχνικός του Αλμυρού.

Στο κομμάτι των μετεγγραφών, αποκάλυψε πως η ομάδα του Γαζίου θα προχωρήσει σε δύο ακόμα προσθήκες, η μια αφορά τερματοφύλακα και η άλλη έναν παίκτη για το κέντρο.

Τέλος  ευχαρίστησε την διοίκηση, λέγοντας ότι  «έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα σε θέματα οργάνωσης, ικανοποιεί τα αιτήματα των προπονητών, φροντίζει θέματα αποκατάστασης και εξοπλισμό, προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Θεωρώ πως έχουμε τα πάντα, γι’αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει