ΔΑΓΚΩΜΑ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ: Παρέμβαση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για τον δυσεύρετο ορό

1,147

Την παρέμβαση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης προκάλεσε η καταγγελία για την περιπέτεια οικοδόμου που έψαχνε ορό μετά από δάγκωμα ποντικού στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας αλλά και στο Βενιζέλειο, αλλά δεν υπήρχε στα αποθεματικά τους.

Η διοικήτρια Λένα Μπορμπουδάκη έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το περιστατικό ώστε να διερευνηθεί γιατί ο πολίτης δεν είχε τις υπηρεσίες υγείας που χρειάστηκε.

Στην ανακοίνωση της ΔΥΠΕ σημειώνεται:

“Αναφορικά με το περιστατικό που προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με αναφερόμενο δείγμα ζώου (δάγκωμα από ποντίκι) και το οποίο στη συνέχεια απευθύνθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν εντολής της διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής  Περιφέρειας Κρήτης κας Μπορμπουδάκη Λένας  θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό από τον κ. Αγαπίου Δημήτρη, υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης,  για το Κέντρο Υγείας Αγίας  Βαρβάρας  και από τον κ. Τερζακη Κώστα, διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Βενιζέλειο, για το νοσοκομείο.

Βασική προτεραιότητα και κύριο μέλημα της Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης είναι η καθημερινή, ασφαλέστερη και ορθότερη αλλά και η προς όφελος των πολιτών Υγειονομική περίθαλψη σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κυρίως με την απαιτούμενη ευαισθησία”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει