ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

185

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Η COVID, covid, αλλά η ζωή συνεχίζεται, δεν γίνεται αλλιώς.

ΕΙΝΑΙ σαν τα πανηγύρια της Ικαρίας. Και τι πώς υπάρχουν απαγορεύεις; Γίνεται καλοκαίρι στην Ικαρία χωρίς πανηγύρι; Δεν γίνεται.

ΘΥΜΑΣΤΕ την καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλου, που βιαζόταν να τελειώνει η καραντίνα για να πάει να κοινωνήσει. Τώρα αποθεώνει τη χρήση της μάσκας  υιοθετώντας την άποψη ότι αν φοράγαμε όλοι μάσκα παντού, ο κοροναϊός θα είχε εξαφανιστεί.

ΚΑΙ ΜΙΑ που πιάσαμε πάλι το κομμάτι της Εκκλησίας, το θέμα των ημερών είναι τι θα γίνει με τις λιτανείες του Δεκαπενταύγουστου;…

ΥΠΑΡΧΟΥΝ εισηγήσεις για απαγόρευσή τους, λόγω της πανδημίας, ενώ η κυρία Γιαμαρέλου είναι υπέρ της τέλεσης τους αλλά με λιγότερους πιστούς.

ΜΕ ΤΑ πανηγύρια το λήξαμε το θέμα για όλο τον Αύγουστο, να δούμε τώρα με τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, που είναι αφιερωμένα στη Χάρη της Παναγίας και κάθε χρόνο σφύζουν από κόσμο.

ΣΤΑ 75 χρόνια από τη βόμβα της Χιροσίμας, η εκατόμβη της Βηρυτού. Οι συνειρμοί αναπόφευκτοι και οι εικόνες παραπλήσιες, όσο και αν οι αιτίες είναι διαφορετικές.

ΗΤΑΝ επόμενο αλλά όχι απαραίτητα και σωστό να γίνεται γλέντι στο Twitter για το θάνατο του μουεζίνη μέσα στην Αγιά Σοφιά από καρδιακή προσβολή.

ΚΑΙ ΠΙΟ προβλέψιμα σχόλια, πεθαίνεις… Το σημάδι του θεού, γράφουν, μετά την ύβρι στην Αγιά Σοφιά.

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ το μήνηυμα στην Άγκυρα ο Μητσοτάκης: ή διάλογος για συμφωνία ή Χάγη. Μα γιατί δεν δοκιμάζει να τους πιάσει στο φιλότιμο;

Η «ΘΑΛΕΙΑ» τα πήρε στο κρανίο και έριξε προχθές 9.900 κεραυνούς στην βορειοδυτική Ελλάδα! Ούτε ο Δίας δεν θα προλάβαινε τόσους…

ΓΙΑ ΑΛΕΠΟΥ πέρασε τον γιο του, ένας 70χρονος στην Ηλεία, και τον πυροβόλησε. Πάλι καλά που δεν έγινε πατροκτόνος, καθώς του προκάλεσε μόνο ελαφρά τραύματα.

Ο 70ΧΡΟΝΟΣ είχε στήσει καρτέρι στην αλεπού που έτρωγε τις κότες του, αλλά για κακή του τύχη εμφανίστηκε ο 39χρονος γιος του!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει