Μπροστάρης για τα τηλεοπτικά ο Μπούσης

Ο ΟΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙ ΟΜΑΔΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

165

Την ομόφωνη απόφαση να μην υπογράψουν την προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα αν δεν εξασφαλιστεί τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες στη Σούπερ Λιγκ πήραν επτά ΠΑΕ.  Μεταξύ των επτά ομάδων είναι και ο ΟΦΗ και μάλιστα ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Μιχάλης Μπούσης έδωσε το “παρών” στη χθεσινή συνάντηση στην Αθήνα.

Ο ΟΦΗ είχε πάρει εξ αρχής θέση υπέρ της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης και μάλιστα είχε ψηφίσει και στην τελευταία συνεδρίαση της Λίγκας για να γίνει προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Η κρητική ομάδα είναι σε επαφές με τη συνδρομητική τηλεόραση αλλά ανεξάρτητα από το αν θα βρει τηλεοπτική στέγη ή όχι είναι αποφασισμένη να παίξει σημαντικό ρόλο για να γίνει το αίτημα αυτό πραγματικότητα.

Οι μισές ομάδες της κατηγορίας που είναι  Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Λαμία, Ξάνθη, Παναιτωλικός και Βόλος, θέτουν ως απαραίτητο όρο την τηλεοπτική «στέγη» όλων των ομάδων, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα βιωσιμότητας στη σεζόν.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες ΠΑΕ επιθυμούν η Σούπερ Λιγκ να επιστρέψει σε καθεστώς κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης από την περίοδο 2021/22.

Όλα αυτά αποφασίστηκαν χθες σε συνάντηση που έγινε στην Αθήνα με τον ΟΦΗ να εκπροσωπείται εκτός  από τον Μιχάλη Μπούση και από  τον εμπορικό διευθυντή Λεωνίδα Παπαβασιλάκη

Η κοινή  ανακοίνωση των ομάδων  αναφέρει τα εξής:

«Οι ομάδες: Βόλος – Λαμία –Ξάνθη – ΟΦΗ.– Παναθηναικός–Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ μετά τη σημερινή συνάντηση αποφάσισαν και δεσμεύθηκαν ότι προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και η τήρηση του υγιούς ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για το σύνολο των ομάδων της Super League 1.

Απώτερη επιδίωξη των ανωτέρω ομάδων είναι από την αγωνιστική περίοδο 2021 – 22 να επανέλθει η Super League σε καθεστώς Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης».

Έρχεται η μεγάλη αλλαγή

Σε συνέχεια του αινιγματικού post των προηγούμενων ημερών, η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε ακόμα μια ανάρτηση για το τι πρόκειται να γίνει αύριο Παρασκευή. Μάλιστα, κάλεσε όλους να δώσουν το… “παρών” αύριο το μεσημέρι (13.00) στα social media της ομάδας. Όπως έγραψαν χαρακτηριστικά: «Σε λίγες μέρες γιορτάζουμε μαζί όσα μας κάνουν περήφανους τα τελευταία 95 χρόνια, όσα καταφέραμε να αλλάξουμε τα τελευταία 2 χρόνια, το μέλλον που φτιάχνουμε μαζί. Σας περιμένουμε στα social media της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, την Παρασκευή 7/8 στις 13:00»

Με άλλη ανάρτηση αναφέρει: «Ένα νησί, μια ομάδα, μια νέα  αρχή.  Την Παρασκευή 7 Αυγούστου ώρα 13:00 έρχεται η πρώτη μας on line συνέντευξη τύπου για την μεγάλη αλλαγή στον ΟΦΗ, σε ζωντανή μετάδοση για το κοινό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει