ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών μετά από δέκα χρόνια

788

Ημέρα συγκίνησης ήταν η χθεσινή για την εκπαιδευτική κοινότητα. Πέρασε μία δεκαετία και κάτι από την τελευταία φορά που ανακοινώθηκαν ονόματα δασκάλων και καθηγητών που διορίζονταν μόνιμα στο δημόσιο σχολείο.

Χθες ανακοινώθηκαν οι διορισμοί 1.817 εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και 1.628 εκπαιδευτικών στη δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ διαφόρων κλάδων. Μετά τη δημοσίευση της απόφασης διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, θα ακολουθήσει ανακοίνωση προς ενημέρωση των διορισθέντων για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ολοκληρώνουμε σήμερα τη διαδικασία διορισμού 3.445 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πρόκειται για αγωγή και εκπαίδευση απαραίτητες για την ολόπλευρη και αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, τη βελτίωση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων και δεξιοτήτων τους. Ο διορισμός μόνιμων εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στη δημιουργία σταθερών μαθησιακών δεσμών και να βελτιώσει έτι περαιτέρω την εξέλιξη των μαθητών. Καλή σταδιοδρομία στους εκπαιδευτικούς μας και καλή νέα σχολική χρονιά σε όλους», ανέφερε η υπουργός Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως.

Στο Ηράκλειο διορίζονται οι εξής εκπαιδευτικοί:Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣΣ

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει