ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΕΚ: Αλλαγές στα φιλικά του Πόρου

95
Ο Κορασάνης

Αλλαγές προέκυψαν στο πρόγραμμα των φιλικών του Πόρου που κάνει αρχή το Σάββατο 8 Αυγούστου με την ΑΕΚατσαμπά στις 6μμ (αντί στις 7μμ που είχε αρχικά προγραμματιστεί) στο “Lido Soccer”.

Το αμέσως επόμενο είναι με τον Αστέρα Ρεθύμνου την επόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 7μμ  και πάλι στις εγκαταστάσεις του “Lido”. Όσο γι’ αυτό με τον Αλμυρό και την Αναγέννηση  29 Αυγούστου και 6 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν σε Γάζι και Ιεράπετρα αντίστοιχα. Έπειτα από αυτές το πρόγραμμα των τεστ προετοιμασίας των “μπλε” έχει ως εξής: 08/08 ΑΕΚ, 12/08 Αστέρας Ρεθύμνου, 19/08 ΑΕΚ, 22/08 Ρεθυμνιακός, 26/08 Ερμής, Ζωνιανών,  29/08 Αλμυρός, 06/09 Αναγέννηση Ιεράπετρας, 13/09 Αρης Ρεθύμνου.

Με ανακοίνωση του ο Πόρος ευχαριστεί τον γυμναστή Σταύρο Κορασάνη αναφέροντας τα εξής:

«Η αγάπη του Σταύρου Κορασάνη για τον Πόρο είναι διαχρονική και έμπρακτη. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος ο εκ των κορυφαίων στην Κρήτη και όχι μόνο Ποριανός γυμναστής στηρίζει την ομάδα της γειτονιάς του. Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί για μία ακόμη φορά τον φίλο Σταύρο Κορασάνη για την ευγενική του χορηγία στην ομάδα μας στην έναρξη της προετοιμασίας. Ο Σταύρος που είναι δίπλα αφιλοκερδώς όποτε και σε ό,τι χρειαστεί στον Πόρο, δείχνοντας ότι είναι δεμένος με το προάστιο και τον εκπρόσωπό του στα Εθνικά πρωταθλήματα. Ο Πόρος που από πέρυσι όταν και εξασφάλισε την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική είναι εκπρόσωπος πλέον του Ηρακλείου στις Εθνικές κατηγορίες και όχι μόνο του προαστίου. Σταύρο σε ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά…».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει