ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕ 15 ΟΜΑΔΕΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ :Λέει «όχι» ο Απόλλων για τη Γ΄ Εθνική

125

Στα γραφεία του Απόλλωνα απεστάλη πρόσκληση από την ΕΠΟ για τη συμμετοχή του στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Άι Γιάννη Χανίων  καλείται να επιβεβαιώνει ή όχι την αποδοχή της το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (7/8) στις 3 το μεσημέρι. Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρεται ρητά πια από τη διοίκηση του Απόλλωνα, η απάντηση προς την ΕΠΟ θα είναι αρνητική κι επί της ουσίας η ομάδα δεν θα ασκήσει το δικαίωμα που της δίνεται ν’ αγωνιστεί, ως τριταθλήτρια, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αντίθετα, θα λάβει μέρος στην Α’ κατηγορία Χανίων, έχοντας ως στόχο τη διεκδίκηση του τίτλου. Η εξέλιξη αυτή θα πρέπει να θεωρείται πια οριστική, γεγονός που θα δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία που συντηρείται εδώ και πολύ καιρό.

Από ‘κει και πέρα, μένει να ξεκαθαρίσει από την ΕΠΟ τι θα γίνει με την θέση που “περισσεύει”, το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση του Πανακρωτηριακού από το πρωτάθλημα. Ειδικότερα, η Ομοσπονδία καλείται να ξεκαθαρίσει εάν θ’ αποστείλει πρόσκληση στην 4η ομάδα της βαθμολογίας, Σπάθα, ειδάλλως ο 8ος όμιλος της Γ΄  Εθνικής θα διεξαχθεί τη νέα περίοδο με μία λιγότερη, δηλαδή με 15 ομάδες.

Tο Ηράκλειο θα εκπροσωπηθεί με 6 ομάδες, το Ρέθυμνο και το Λασίθι με 3 ομάδες και μένει να δούμε τι θα γίνει με τα Χανιά που είτε θα έχουν 4 είτε 3 ομάδες. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή:

ΕΠΣ Χανίων: ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Άρης Σούδας, ΑΟ Παλαιόχωρας

ΕΠΣ Ρεθύμνου: Ρεθυμνιακός, Αστέρας Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου

ΕΠΣ Ηρακλείου: Γιούχτας, Ηρόδοτος, ΠΟΑ, Πόρος, Δαμάστα, Αλμυρός

ΕΠΣ Λασιθίου: ΑΟΑΝ, ΑΕ Νεάπολης, Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει