ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ: Επτά Ηρακλειώτες στο Πανελλήνιο της ΟΡΕΝ

237

Με το ενοποιημένο Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών, σε Αθήνα (Νότια Ελλάδα) και Θεσσαλονίκη (Βόρεια Ελλάδα), το διήμερο (5-6 Αυγούστου), ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων Κολύμβησης για το 2020.

Μετέχουν συνολικά 486 κολυμβητές / τριες από 73 σωματεία, από τους οποίους οι 337 στην Αθήνα (50 σωματεία) και οι υπόλοιποι 149 (23 σωματεία) στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΚΟΗ θα πάρει μέρος με δύο αθλητές. Πρόκειται για τους Γιάννη Χλουβεράκη (50 μ. πρ.) και Γιάννη Κάραλη  (50 μ. ελευθ.) με τον σύλλογό τους να εύχεται καλή επιτυχία.

 Οι Κωνσταντάκης και Αποστολάκη
Οι Κωνσταντάκης και Αποστολάκης του Ωρίωνα

Ο Ωρίωνας θα συμμετάσχει κι εκείνος με δύο αθλητές αν και τα όρια είχαν “πιάσει” 7 κολυμβητες-τριες του. Ο Νίκος Αποστολάκης θα συμμετάσχει στα 100 μ., 200 μ. πρόσθιο και 200 μ. πετ. ενώ ο Γιώργος Κωνσταντάκης θα  “πέσει” στα 200 μ. ελευθ., 200 μ. προσθ. και 200 μ. ΜΑ. Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του εύχεται τα καλύτερα στους κολυμβητές με ατομικά ρεκόρ.

Ο Τρίτωνας συμμετέχει με τρεις αθλήτρεις για πρώτη φορά. Πρόκειται για τις Αναστασία Σημαντήρα, Αρτεμις Βασιλάκη και Ελένη Ζερβού.

Ο σύλλογος με ανακοίνωσή του “ελπίζει στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει