ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: Συνεχίζεται, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες

130

Το Εργασιακό μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου είχε διακοπεί, λόγω του κοροναϊού, στις 11 Μαρτίου και είχαν διεξαχθεί 68 παιχνίδια σε σύνολο 288 προγραμματισμένων.

Ο Δήμος Ηρακλείου, έτσι, έκανε γνωστό πως εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, προγραμματίζεται η επανέναρξη και ολοκλήρωση του τουρνουά, το διάστημα από τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τον Δεκέμβριο 2020. Οι ομάδες, μάλιστα, καλούνται να δηλώσουν αν επιθυμούν να συμμετέχουν στη διοργάνωση μέχρι και τις 17 Αυγούστου. Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Ο Δήμος Ηρακλείου και το τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, διοργανωτές του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ 2020, σεβόμενοι πρωτίστως την υγεία των αθλουμένων συμπολιτών μας και λοιπών εμπλεκόμενων, εφάρμοσε αρχικά τα πρωτόκολλα προστασίας των αρμόδιων αρχών μέχρι την αναστολή των αγώνων.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή 11/03/2020 είχαν διεξαχθεί 68 αγώνες σε σύνολο 288 προγραμματισμένων.

Με αίσθημα ευθύνης και μελετώντας τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα υγείας των αρμόδιων υπουργείων καθώς και των κανόνων διεξαγωγής αθλητικών δραστηριοτήτων, θέλουμε να σας ενημερώσουμε -και εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν- ότι η υπηρεσία μας προγραμματίζει την επανέναρξη και ολοκλήρωση του Τουρνουά, χρονικά ορίζεται για τέλος Σεπτέμβρη έως Δεκέμβρη 2020.

Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε με mail για τη συμμετοχή ή όχι της ομάδας – φορέα σας, μέχρι 17 Αυγούστου,  γεγονός που θα συντελέσει στην έγκαιρη και άρτια οργάνωση καθώς και τον επανασχεδιασμό των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Σημείωση : Το παρόν mail έχει αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει οι συμμετέχοντες φορείς,  μαζί με οδηγίες για τη συμπλήρωσή του».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει